Homepage  / Vedete străine

Mark Wahlberg, transformare uimitoare! Actorul s-a îngrășat 15 kilograme în doar trei săptămâni pentru filmul „Father Stu”

Mark Wahlberg, transformare uimitoare! Actorul s-a îngrășat 15 kilograme în doar trei săptămâni pentru filmul „Father Stu”

de Redactia Tvmania

Actorul Mark Walhberg a suferit o transformare dramatică pentru noul său rol, un boxer devenit preot, în filmul ”Father Stu”. 

După ce, luna trecută, a dezvăluit în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, că plănuiește să se îngrașe 15 kilograme în șase săptămâni, acum actorul de 49 de ani a postat pe Instagram noile sale măsuri, pentru cei 16.3 milioane de fani ai săi.

”Asta era acum trei săptămâni, acum arăt așa. Mulțumesc chef-ului @chef_lawrence_d cooking”, a scris în comentariu Mark Walhberg.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

 

După o perioadă îndelungată în care a fost atent la regimul alimentar și a mâncat cât mai sănătos, Wahlberg a promis că va mânca „tot ce-i cade la mână”, iar strategia a funcționat. A avut parte și de ajutorul unui bucătar personal, dar a reușit să să se răsfețe cu toate bunătățile odinioară interzise.

În 2018, Mark Wahlberg a șocat când a povestit cum arată o zi din viața lui. Trezit de la 2:30 dimineața, actorul își începea ziua cu 15 minute de rugăciune, un mic dejun la 3:15, urmat de mai bine de o oră și jumătate de sport, între 3:40 și 5:15, după care o altă masă și un duș rapid.
La 7:30 dimineața era pe terenul de golf, urma o gustare și un tratament pentru recuperare musculară, apoi o altă gustare, două ore pentru familie și întâlniri de lucru, prânzul, altă oră pentru telefoane, își lua copiii de la școală, intra iar în sala de sport pentru o oră, duș, cina, iar la 19:30 era deja în pat gata să se culce.

Dar deși este pasionat de un stil de viață sănătos, Mark Wahlberg nu se ferește să recurgă la transformăril fizice drastice.

Acestea i-au adus sume uriașe în conturi și numai anul trecut averea actorului era estimată la 225 de milioane de dolari. Pe lângă banii din actorie și publicitate, Mark Wahlberg deține și un lanț de restaurante de tip fast-food în Statele Unite ale Americii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton