Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela a rămas fără rolul principal într-o nouă producție. Cine o va înlocui

Marlene Favela a rămas fără rolul principal într-o nouă producție. Cine o va înlocui

de Redactia Tvmania

Înainte de a izbucni pandemia, actrița mexicană a fost la negocieri pentru a-și relua cariera după ce a devenit mamă toamna anului trecut. Se pare însă că nu totul a mers așa cum și-a dorit.

Spre deosebire de alte actrițe, Marlene Favela nu-și neagă trecutul în telenovele. Dimpotrivă.

„Am un respect profund pentru telenovelă, deoarece a fost un gen care m-a dus în multe locuri din lume, mi-a deschis multe uși pentru mine și nu aș spune niciodată nu pentru ceva care mi-a dat mâncare”, a spus frumoasa eroină în urmă cu câteva săptămâni într-un interviu acordat Univision. 

„Din păcate, acum totul este oprit, dar sper că acest lucru se va relua și negocierile vor reveni la cursul lor”, a împărtășit Favela în acel interviu.

Totul pare să indice, însă, că negocierile nu au ajuns la bun sfârșit, deoarece, potrivit publicației People en Espanol, producătorul Ignacio Sada a optat pentru o altă actriță pentru juca rolul principal în noua producție pe care o pregătește la Televisa. Conform acestor informații, columbiana Sara Corrales („Blind date”) ar fi fost aleasă în locul lui Marlene Favela. Se pare că partenerul Sarei va fi interpretat de Danilo Carrera.

Zvonurile nu au fost confirmate de Televisa sau de personalul implicat în proiect, dar Favela a reacționat la informațiile publicate de Kaffie prin intermediul rețelelor de socializare și nu a negat niciun moment spusele jurnalistului care a oferit această informație. 

 

 

 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton