Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela a vorbit pentru prima dată despre perioada prin care a trecut după divorț

Marlene Favela a vorbit pentru prima dată despre perioada prin care a trecut după divorț

de Redactia Tvmania

Marlene Favela a vorbit pentru prima dată despre perioada prin care a trecut după divorț, dar și despre relația pe care fostul soț, George Seely o are cu fiica lor, Bella. 

Părea că trăiește o poveste ca-n filme, însă după 3 ani de căsnicie și 7 luni de când adusese pe lume o fetiță, Marlene Favela solicita divorțul: „Vreau să vă spun că da sunt despărțită, da, am cerut divorțul”, declara aceasta în luna iunie a acestui an. Fără a menționa însă motivul care a determinat-o să ia această decizie. 

Discretă atunci când vine vorba de tot ce se întâmplă în viața personală, Marlene a acceptat zilele trecute să vorbească pentru prima oară cu presa despre fiica sa și fostul său soț, dar și despre perioada prin care a trecut după divorț:

„Toți suntem ființe umane și fiecare avem lucruri de învățat, de trăit, iar ceea ce este important în ceea ce privește trăirile este atitudinea cu care le înfrunți. Cred că oamenii au înțeles foarte bine modul meu de a mă expune, eu am încercat să fiu sinceră, inclusiv cu presa, să vă spun „uitați se întâmplă asta” se întâmplă în acest mod și împărtășesc aceste lucruri cu voi cu tot respectul, dragostea, iar ceea ce urmează este asta”, a declarat Marlene Favela la lansarea liniei sale de păpuși pentru copii. 

Actrița a povestit și de ce a luat această decizie:

„Cred că viața în cuplu este foarte frumoasă și minunată, dar atunci când nu funcționează, cred că femeile sunt capabile să fie fericite, creative, productive, să fie și să facă multe lucruri. Cred că dragostea trebuie să crească mai întâi față de tine și când ești fericit cu cine ești, cum ești, te iubești pe tine însuți, te respecti pe tine însuți, te iubești pe tine însuți, orice vine în viața ta este un plus, dar nu este o nevoie pentru a trăi ”.

 

Despre fiica ei și relația pe care micuța Bella o are cu tatăl ei, a comentat:

„Are toată dragostea de care are nevoie din parea amândurora, dar eu m-am gândit la asta.. aș vrea să îi creez o moștenire, să vadă că trebuie să iasă, să muncească, că trebuie să lupte pentru visele ei”. 

Marlene Favela s-a căsătorit cu George Seely în urmă cu trei ani și au împreună o fetiță, Bella (1 an). De la divorț actrița s-a ocupat singură de cheltuielile financiare ale fiicei ei, aceasta menționând la anunțul divorțului că nu dorește pensie alimentară

Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină atunci când noi am luat această decizie’, a mai spus ea’.

„Nu voi cere pensie alimentară. Eu singură mă voi ocupa de creșterea și întreținerea Bellei așa cum am făcut-o din prima zi în care s-a născut. Asta se întâmplă nu din cauză că tatăl ei nu vrea sau nu îi pasă, ci pentru că situația în momentul de față nu îi permite. Nu doresc să lupt pentru aceste lucruri. Vreau ca fiica mea să crească în armonie”, declara Marlene Favela în vara acestui an.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton