Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela face dezvăluiri despre relația cu soțul său, George Seely

Marlene Favela face dezvăluiri despre relația cu soțul său, George Seely

de Redactia Tvmania

În ultimele săptămâni presa mexicană a speculat că Marlene Favela s-ar fi despărțit de soțul și tatăl fiicei ei, George Seely. După o perioadă de tăcere, actrița a specificat de ce acesta nu este alături de ea.

Întrebată în cadrul unui interviu ce se întâmplă cu soțul său, actrița de telenovele a evitat să ofere un răspuns concret despre relația lor, dând vina pe noul virus, deși la începutul carantinei cei doi locuiau împreună:

„Pe câțiva membri ai familei i-a prins carantina în diferite locuri, ceea ce facem este să rămânem acolo unde eram la începutul pandemiei și să fim responsabili”, a declarat Marlene, evitând astfel voalat subiectul legat de relația cu soțul ei. 

La întrebarea cu privire la modul în care se bucură de noile etape din viața ei cea a căsătoriei și a maternității, actrița în vârstă de 43 de ani a preferat să se concentreze  asupra maternității: 

„Niciodată nu mi-am imaginat că rolul de mamă va fi cea mai frumoasă experiență a vieții mele. Mă hrănesc din zâmbetele fiicei mele. Cred că redescopăr lumea prin intermediul ei. Mă simt împlinită”, a încheiat actrița.

Marlene Favela s-a căsătorit cu George Seely în urmă cu trei ani și au împreună o fetiță, Bella (7 luni).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton