Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela, pe cale să devină protagonista unei noi telenovele. Despre ce proiect e vorba

Marlene Favela, pe cale să devină protagonista unei noi telenovele. Despre ce proiect e vorba

de Redactia Tvmania

 

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale Bella, Malene Favela a mers la Televisa pentru a participa la casting. Aceasta ar putea fi partenera lui Gabriel Soto în telenovela care se va numi „Te acuerdas de mi”. Inițial pentru acest rol fusese aleasă actrița Aridne Diaz, care a refuzat rolul argumentând că „în acest moment nu îmi doresc să joc în telenovele”. 

Abordată de un reporter în fața incintei unde se organiza castingul, Marlene Favela a preferat să nu ofere declarații. 

 Televisa pregătește adaptarea poveștii serialului turcesc „Gecenin Kraliçesi, „Regina nopții’, pe care Pro 2 îl redifuzează din 29 mai,  cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale.

Din distribuție vor mai face parte câteva nume cunoscute, însă nu este cunoscut numele celei care va fi partenera lui Soto în telenovelă. Potrivit People en Espanol, Ana Layevska va juca în această nouă producție, actrița a mai jucat alături de Soto în urmă cu 12 ani în telenovela „Querida enemiga’.  Juan Carlos Barreto pe care l-am mai văzut și în telenovela „Tată de-a gata’ va face și el parte din distribuție, alături de un alt nume cunoscut: Guillermo García Cantú, care a jucat în „La madastra’/„Mama vitregă’ sau „La malquerida’.

Potrivit producătoarei, Carmen Armendáriz, care recent a produs și remake-ul telenovelei „Uzurpatoarea’, filmările vor începe în luna august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton