Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela s-a întors la telenovele după o pauză de șase ani! Află totul despre noua producție

Marlene Favela s-a întors la telenovele după o pauză de șase ani! Află totul despre noua producție
7

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriță, cea care făcea furori pe vremuri pe micile noastre ecrane cu rolul din „Pisica sălbatică”, joacă într-un serial nou, „La Desalmada”, lansat recent pe micile ecrane din Mexic.

Marlene Favela (43 de ani) se declară încântată și emoționată de noul ei rol, cel din telenovela „La Desalmada”, cu care a revenit la seriale după o pauză de mai mulți ani. Telenovelista, pe care fanii români și-o amintesc cu siguranță din proiecte de mare succes, precum „Pisica sălbatică” (2002-2003) sau „Rubi” (2004), nu a mai avut un rol principal din 2015, când a jucat alături de Fernando Colunga în „Pasiune și putere” (în 2019, a mai avut un rol mic, episodic, în altă telenovelă difuzată și la noi, „Legea iubirii”).

„Mă întorc la televiziune cu un proiect minunat. Pentru cei care nu știu, am fost în pauză profesională mai mulți ani pentru că m-am ocupat de cel mai important proiect al vieții mele, adică fiica mea”, a explicat Marlene Favela, citată de revista Hola! Mexic. „Am devenit mamă, ceea ce a fost și este o experiență suberbă”, a povestit actrița, a cărei fetiță, Bella, va împlini la toamnă, în octombrie, doi ani.

Ceea ce nu a pomenit însă actrița e faptul că, între timp, s-a despărțit deja de tatăl copilului ei, George Seely, un om de afaceri cu care se căsătorise în 2017, Marlene Favela explicând vara trecută într-un filmuleț pe pagina oficială de Facebook:

 

„Vreau să vă spun că da sunt despărțită, da, am cerut divorțul”, a început Favela mărturisirile. „Fac acest filmuleț pentru că nu mai doresc ca presa să inventeze tot felul de lucruri, era momentul să fac un pas în față, deși cei care mă cunosc știu că niciodată de-a lungul carierei mele nu am răspuns zvonurilor din presă”, a spus Marlene Favela în iunie 2020.

Ce spune Marlene Favela despre noua ei telenovelă, „La Desalmada”

Acum liniștită pe plan personal, după perioada agitată a despărțirii, Marlene Favela își dorea să revină în prim-plan și pe plan profesional, dorință care i s-a împlinit recent.

 

Marlene-Favela-s-a întors-la-telenovele-după-șase ani (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

 

„La Desalmada” are o distribuție de milioane! 

 

„La Desalmada” este o telenovelă lansată pe 5 iulie de Televisa în Mexic, produsă de celebrul José Alberto Castro (fost soț al Angélicăi Rivera și fost iubit al lui Angelique Boyer, plus producător renumit, responsabil pentru hituri precum „Rubi”, „Teresa” sau „Pasiune și putere”). 

Noul serial are o distribuție incredibilă: pe lângă Livia Brito și Jose Ron, distribuiți în rolurile principale, în „La Desalmada” mai joacă Eduardo Santamarina, Marjorie de Sousa în rol negativ, Kimberly Dos Ramos și Sergio Basáñez, plus, evident, Marlene Favela. Iată și un promo:

 

„La Desalmada” este telenovela cu nr. 26 pentru mine. E așa ușor să zici asta, dar e vorba de o viață întreagă petrecută în fața camerelor de luat vederi”, a explicat actrița pentru sursa citată. „Domnul José Alberto Castro (celebru producător mexican, n.r.) mi-a dat șansa să o interpretez în „La Desalmada” pe Leticia, care este un personaj virtuos, luminos. O femeie care-și descoperă forța interioară. O femeie tradițională dintr-o familie mexicană, care crede în valori. Forța ei este fiul ei, dar trece prin multe adversități în viață și o vedem cum se transformă într-o femeie puternică, creativă, căreia îi place arta”, a povestit Favela despre personajul ei.


 

Povestea o urmărește pe Fernanda Linares (Livia Brito), o femeie care jură să se răzbune după ce soțul îi este omorât în noaptea nunții, iar ea este abuzată sexuală. Însă planurile protagonistei sunt date peste cap după ce îl cunoaște pe Rafael Toscano (José Ron), a cărui iubire o schimbă și îi schimbă prioritățile. În poveste, Marlene Favela este mama protagonistului (deși între Marlene și Ron sunt doar trei ani diferență în realitate), o femeie la locul ei, înșelată de soț, care se reinventează și își descoperă forța interioară în ciuda evenimentelor negative din viața sa. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton