Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela va apărea în sezonul doi al telenovelei „Legea iubirii”

Marlene Favela va apărea în sezonul doi al telenovelei „Legea iubirii”

de Redactia Tvmania

La aproape trei ani după ce a fost protagonista telenovelei „Pasiune și putere” (2015-2016), Marlene Favela (42 de ani) se va întoarce pe micile ecrane mexicane cu un rol special în sezonul doi al telenovelei „Legea iubirii”.

„Sunt fericită să vă anunț că filmez pentru telenovela „Legea iubirii”, o producție în care voi juca un rol episodic, alături de un om pe care îl iubesc foarte mult, David Zepeda”, a scris actrița pe Instagram. Marlene s-a căsătorit în urmă cu 9 luni cu omul de afaceri George Seely și declara la începutul acestei luni că soțul său este primul care o susține în cariera sa.

Cel de-al doilea sezon al productiei „Legea iubirii”, care a avut premiera la Pro 2 pe 15 iulie, va avea o distribuţie de primă-mână. În afară de protagoniştii primului sezon, Ana Brenda Contreras, David Zepeda şi Julian Gil, se vor alătura distribuţiei alte două actriţe cunoscute, Kimberly Dos Ramos şi Érika Buenfil. Aceştia filmează de zor pentru sezonul doi, data premierei urmând a fi comunicată de către compania Televisa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton