Homepage  / Vedete / Vedete străine

Marlene Favela va fi „Regina Sudului” pe scena teatrului

Marlene Favela va fi „Regina Sudului” pe scena teatrului

de Redactia Tvmania

Deşi se zvonea că va juca în remake-ul telenovelei „La Usurpadora” (care a făcut furori la sfârşitul anilor 90), mexicanca Marlene Favela (41 de ani) a acceptat să fie protagonista piesei de teatru „Regina Sudului”. Spectacolul este inspirat de cartea cu acelaşi nume a lui Arturo Pérez-Reverte, care a stat la baza telenovelei „La Reina del Sur” (2011), cu Kate del Castillo în rolul principal.

Marlene (pe care o ştiţi din telenovele precum „Pasiune şi putere” sau „Pisica sălbatică”) apare primăvara aceasta 5 episoade în sezonul doi al telenovelei „Legea iubirii” („Por Amar Sin Ley”), în care intepretează rolul unei mame care apelează la justiţie după ce fiul ei rămâne paralizat în urma unui caz de malpraxis. Primul sezon al telenovelei, în care mai joacă Ana Brenda Contreras, David Zepeda şi Julián Gil, a fost difuzat şi la noi de Pro 2 anul trecut.

Marlene Favela s-a mutat anul trecut în Australia, după nunta sa cu afaceristul George Seely, iar de atunci călătoreşte în SUA sau Mexic de fiecare dată când are un proiect.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton