Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mărturisirea inedită făcută de Andreea Mantea. Ce crede vedeta Kanal D despre relațiile toxice

Mărturisirea inedită făcută de Andreea Mantea. Ce crede vedeta Kanal D despre relațiile toxice
6

de Andra Stana,

Andreea Mantea a mărturisit recent ce crede despre relațiile toxice. Prezentatoarea „Casa iubirii”, de la Kanal D, crede că femeile au nevoie de astfel de experiențe. Iată ce a explicat vedeta despre această nevoie de adrenalină din viața fiecărei reprezentate a sexului frumos.

Andreea Mantea nu se ferește să facă declarații „șocante” despre viața ei amoroasă. De curând, bruneta de 35 de ani și-a dat seama că femeile simt nevoia să trăiască în relații toxice. Potrivit vedetei Kanal D, această poveste toxică ar putea dura doar o perioadă și se încheie după ce dispare nevoia de adrenalină, scrie viva.ro.

Marturisirea-inedita-facuta-de-Andreea-Mantea.-Ce-crede-vedeta-Kanal-D-despre-relatiile-toxice-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andreea Mantea, despre iubirea din viața ei: „Nu mai puteam, era toxic!”

Andreea Mantea a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală. Una dintre cele mai controversate relații ale sale a fost cea cu Cristian Mitrea, alături de care are și un fiu. După ce și-au spus „Adio”, vedeta Kanal D nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat.

Recent, Andreea Mantea a oferit un amplu interviu, în care a atins câteva subiecte importante. Printre altele, prezentatoarea Kanal D a dezvăluit că a eliminat „ultimul lucru toxic” din viața ei.

„Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic”, a spus Andreea Mantea pentru cancan.ro.

Andreea Mantea: „Orice femeie are nevoie de o relație toxică”

Totodată, Andreea Mantea a recunoscut că, după părerea ei, femeile care iubesc adrenalina, au nevoie de o relație toxică atunci când sunt dornice de aventură.

„Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo!”, a mai spus vedeta Kanal D.

Andreea Mantea, despre noul show de la Kanal D: „Vom rescrie modalitatea de a face reality show”

Despre noul proiect de la Kanal D, Andreea Mantea spune că se anunță a fi unul foarte frumos.

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, «Casa iubirii», şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea. 

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit să fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a declarat Andreea Mantea. 

Vă reamintim că în grila Kanal D s-a regăsit, până de curând, o altă emisiune matrimonială, „Puterea dragostei”. Show-ul a fost prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, actuala vedetă de la pupitrul Știrilor Kanal D.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton