Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mărturisirea Laurei Cosoi, după șase ani de căsnicie cu Cosmin Curticăpean. „Visele chiar se împlinesc”

Mărturisirea Laurei Cosoi, după șase ani de căsnicie cu Cosmin Curticăpean. „Visele chiar se împlinesc”
12

de Redactia Tvmania

Laura Cosoi trăiește de aproximativ nouă ani o poveste de iubire cu Cosmin Curticăpean. Vedeta a anunțat că ea și soțul au împlinit acum șase ani de la căsătorie. Sunt în vacanță, trăiesc cele mai frumoase momente în familie.

Vedeta în vârstă de 39 de ani și-a declarat încă o dată dragostea pentru soț cu ocazia aniversării căsniciei lor, scrie libertatea.ro.

E fericită alături de Cosmin și alături de fiicele lor, Rita și Vera.

„Nuntă de zahăr, 6 ani de când am devenit cu adevărat o familie! Azi suntem în vacanță și în brațele noastre stau ghemuite, Rita și Vera! Visele chiar se împlinesc și suntem recunoscători pentru tot!”, a transmis Laura Cosoi, care a mers într-o vacanță în Franța recent.

Mărturisirea Laurei Cosoi, după șase ani de căsnicie cu Cosmin Curticăpean. Visele chiar se împlinesc (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Fanii din mediul online au remarcat noua postare a vedetei, mulți au reacționat cu comentarii. Chiar și Adela Popescu i-a transmis acesteia un mesaj.

„La mulți ani fericiți și cu brațe și mai pline”, a scris prezentatoarea.

 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în 2015, dar în 2012 au decis să formeze un cuplu. De nouă ani se iubesc.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de Paște.

9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe!

Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Sursa foto: Instagram

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton