Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mărturisirile emoționante ale lui Fuego. Artistul a recunoscut că a suferit din dragoste

Mărturisirile emoționante ale lui Fuego. Artistul a recunoscut că a suferit din dragoste

de Redactia Tvmania

Fuego, unul dintre mai iubiți cântăreți de la noi, care se pregătește de aniversarea propriei zile de naștere, a vorbit recent despre câteva subiecte emoționale din viața sa, scrie libertatea.ro.

Pe numele său adevărat Paul Surugiu, artistul își va sărbători ziua de naștere pe 23 august. Până atunci, el a acordat un interviu celor de la Cancan, moment în care și-a deschis sufletul și și-a amintit de câteva dintre momentele triste din viața sa.

„Cred cumva că orice experiență este un pas înainte. Nu rămân niciodată în trecut și nu sunt neapărat genul de om care să se lege de anumite etape pentru diverse trăiri. La modul general, orice suferință ne întărește, iar iubirea în sine ne face mai puternici și ne dă încredere în noi! Nu am trăit niciodată drame în viața mea și las mereu lucrurile să vină de la sine, la momentul și locul potrivit pentru ele.

Cred că nimeni pe lumea aceasta nu a fost ferit de suferințe de tot soiul, dar important este cum știi să le depășești și ulterior să privești totul cu detașare, încercând să nu repeți, pe cât se poate, aceleași lucruri care te-au adus în pragul respectiv”, a declarat Fuego pentru Cancan.

Artistul a mai mărturisit că a făcut multe greșeli la viața lui, dar e conștient că a reușit să învețe ceva în urma lor.

„Am făcut multe greșeli, cu siguranță și vreau să cred că, măcar puțin, am învățat câte ceva din fiecare. Dar nu le regret și nici nu mă dezic de vreuna dintre ele, pentru că sunt un om asumat, care știe ce vrea și care consideră că azi a ajuns în varianta asta și datorită fiecărei bucăți mici din trecut, care l-a clădit sau i-a dat un șut în fund pentru a merge mai departe. Nu am stat niciodată să contorizez care au fost cele mai mari greșeli. Probabil că cele referitoare la oameni sau la alegeri. Uneori am crezut că fac bine, dar s-a dovedit a fi rău.

Au fost și oameni care mi-au înșelat așteptările și pățesc asta zilnic și spun că mă învăț minte, să nu mai greșesc și să am încredere, dar nu prea reușesc”, a spus artistul atunci când a fost întrebat despre greșelile din viața lui.

 

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton