Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mărturisirile emoționante ale lui Mircea Solcanu. Prin ce dramă trece acum fostul prezentator TV

Mărturisirile emoționante ale lui Mircea Solcanu. Prin ce dramă trece acum fostul prezentator TV
4

de Andra Stana,

Mircea Solcanu, fostul prezentator de la Acasă TV (45 de ani) are probleme grave de sănătate. În urmă cu zece ani a trecut printr-o operație pe creier, iar acum are din nou dureri cumplite de cap. Ce spune despre veștile primite de la medici.

Mircea Solcanu duce o viața modestă și așteaptă să termine facultatea de Teatru. În trecut, el a fost reporter și prezentator de televiziune la Acasă TV, fiind coleg cu Cabral.

De când a renunțat la presă, el s-a retras la Constanța, unde e student la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius. În prezent, el se pregătește să susțină lucrarea de licență. Pe lângă asta, Mircea Solcanu are grijă și de mama lui, care e imobilizată la pat.

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, fostul prezentator a povestit cum au decurs ultimele luni pentru el.

În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu, potrivit fanatik.ro.

Marturisirile-emotionante-ale-lui-Mircea-Solcanu.-Prin-ce-drama-trece-acum-fostul-prezentator-TV-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Mircea Solcanu: „Tumora s-a refăcut”

Printre lacrimi, Mircea Solcanu și-a găsit puterea și curajul să dezvăluie că se confruntă iar cu mari probleme de sănătate. La 10 ani de la operația pe creier pe care a suferit-o în Viena, tumora la cap a revenit.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori”, a adăugat Mircea Solcanu, vizibil afectat.

Este cunoscut faptul că, după operația prin care a trecut acum 10 ani, în Viena, fostul prezentator a rămas fără auz la urechea dreaptă.

„Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă”, a mărturisit acesta în luna februarie a acestui an.

Ce pensie are după operația pe creier

Mircea Solcanu primește și o pensie după problemele de sănătate avute, care acum au revenit, scrie libertatea.ro.

Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut” luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss”. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine”, a spus Mircea Solcanu, potrivit impact.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton