Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mărturisirile unei cunoscute cântărețe: „Am fost violată”. Detalii cutremurătoare!

Mărturisirile unei cunoscute cântărețe: „Am fost violată”. Detalii cutremurătoare!

de Redactia Tvmania

O cunoscută cântăreață a pregătit un documentar intitulat „Dancing with the devil”/„Dansând cu diavolul” în cadrul căreia face o serie de mărturisiri cutremurătoare.

Este vorba de Demi Lovato, cunoscută din multe producții Disney și ulterior și grație carierei sale muzicale. După ce în urmă cu X ani aceasta a făcut un prim film despre experiența sa cu drogurile și cum a reușit să o depășească, artista vine în fața publicului cu un nou documentar în care povestește despre noaptea în care a fost la un pas de moarte după o supradoza de droguri în vara lui 2018.

Însă detaliile nu se opresc aici! Demi a dezvăluit că înainte de acel lucru a fost agresată sexual chiar de dealer-ul ei de stupefiante

„Nu am luat doar o supradoză. Am fost profitat”, spune tânăra de 28 de ani în film despre noaptea din iulie 2018 în care a spus că aproape a murit.

O prietenă de-a lui Lovato, Sirah Mitchell, a explicat că lui Lovato i s-a administrat heroină „dantelată cu fentanil” în acea noapte. „De asemenea, a ajuns să o lase moartă”, spune Mitchell despre dealer-ul artistei.

„Când m-au găsit, eram dezbrăcată, aproape moartă. Am fost literalmente lăsată moartă după ce a profitat de mine”, spune Lovato. „Când m-am trezit în spital, m-au întrebat dacă am avut relații sexuale consensuale. A fost un bliț pe care l-am avut deasupra mea. Am văzut acel bliț și am spus da. Abia la o lună după supradozaj mi-am dat seama: Nu eram în nici o stare de spirit pentru a lua o decizie consensuală”.

 

În timpul filmărilor, Lovato devine emoționantă, povestind despre tratarea traumei cu care s-a confruntat nu numai din noaptea supradozajului, ci și cu o agresiune sexuală anterioară.

„În perioada adolescenței am trecut printr-o situație similară. Mi-am pierdut virginitatea fiind agresată sexual”, spune ea în film.

Demi Lovato dorește ca prin aceste dezvăluiri să susțină toate femeile și fetele care se confruntă cu aceste probleme și să le facă să conștientizeze că tăcerea nu este o rezolvare.

Documentarul artistei va fi lansat pe Youtube pe 23 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton