Homepage  / Articole

Măruţă promite surprize, astăzi, la „Happy Hour”

Măruţă promite surprize, astăzi, la "Happy Hour"

de Redactia Tvmania

În prima ediţie "Happy Hour" din 2013, Cătălin Măruţă aduce telespectatorilor săi numai noutăţi. Prezentatorul îşi propune să dea tonul în divertismentul românesc cu o ediţie specială: a aterizat la familia lui Cristi şi a Adelinei Chivu chiar în ajunul Crăciunului.

Măruţă nu a intrat însă pe horn ca Moş Crăciun, nici pe fereastră… ca de obicei, ci a fost poftit de Cristi şi Adelina în casa lor din Bucureşti să se bucure de atmosfera de sărbători din familia lor.

Cum arată cel mai frumos Crăciun pentru Cristi, Adelina şi micuţele Anastasia şi Natalia, dar şi ce planuri originale au toţi patru pentru anul acesta, veţi afla luni, pe 7 ianuarie, de la „Happy Hour”.

Tpt astăzi, Măruţă reuşeşte să îl aducă pe Vasile, fratele aproape pustnic al lui Mihai Trăistariu, în mijlocul familiei. În cinstea acestei reuniuni, un artist de muzică populară foarte iubit va renunţa la costumul tradiţional şi va deveni mai cool decât Connect-R.

Câştigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului „Vocea României”, Julie Mayaya, se va aşeza şi ea pentru prima dată pe Happylica şi îi va povesti lui Măruţă cum e să fii câştigător al titlului de „Vocea României”, dar şi ce planuri are pentru cariera sa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton