Homepage  / Articole

Cătălin Măruță este Moș Crăciun la “Happy Hour”

Cătălin Măruță este Moș Crăciun la “Happy Hour”

de Redactia Tvmania

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Cătălin Măruță intră în pielea lui Moș Crăciun. La „Happy Hour”, Moșii se vor întrece în probe care mai de care mai dificile în încercarea de a revendica sărbătoarea Crăciunului.

Anul acesta, patru Moși se cred mai cool și mai cu… fes decât bătrânul Moș Crăciun. Ei vor să îi ia locul și îl provoacă la luptă. Moșii cu sacul plin de tupeu sunt Moș Sexy, Moș Rock, Moș Hip Hop și Moș Manelist.

Măruță intră în rolul lui Moș Crăciun și se ia la întrecere cu fiecare dintre ceilalți Moși pentru a demonstra că el e cel mai bun.

Moș Măruță se va lupta cu Moș Sexy, în persoana lui Jean de la Craiova, la sală, acolo unde își vor arăta mușchii și își vor compara sex-appealul. Apoi, Moșul de la “Happy Hour” se va întrece cu Moș Rock, în persoana lui Cristian Popescu Piedone, cei doi măsurându-și popularitatea în pregătiri pentru masa de Crăciun. După care, va urma confruntarea cu Moșul Hip-Hop, întruchipat de Marius Gavrilă, pe care Moș Măruță va trebui să-l întreacă în cursa de livrare a cadourilor. În fine, cel de-al patrulea Moș cu care Moș Măruță se va întâlni pe “ring” e Moș Manelist, nimeni altul decât Pepe, cu care se va întrece la împodobit bradul de Crăciun.

După maratonul de probe, Moșii se vor întâlni în platoul „Happy Hour” de la Pro TV, vinerea aceasta, în ultima ediție din acest an. Atunci, va avea loc Olimpiada Jocurilor de Iarnă pentru Moși. Copiii vedetelor vor anunța câștigătorul!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton