Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy, tot mai aproape de divorț. Cei doi au ajuns la un acord

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy, tot mai aproape de divorț. Cei doi au ajuns la un acord

de Redactia Tvmania

După 5 ani de căsnicie, una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate, a decis în primăvara lui 2020 să divorțeze de soțul ei, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy.

După nenumărate discuții, dar și după dorința lui Mary-Kate de punere în aplicare a contrctului prenupțial, se pare că cei doi au ajuns într-un final la o înțelegere privind divorțul. 

Detaliile au fost dezvăluite în timpul unei întâlniri care a avut loc, în prezența avocaților lor și a judecătorului Lori Sattler, pe Zoom. Avocații au confirmat că fostul cuplu s-a înțeles asupra tuturor detaliilor despărțirii. 

„Da, am ajuns la o înțelegere finală”, a spus Michael Mosberg, avocatul lui Sarkozy. „A fost anevoios, însă am făcut progrese. Mai este nevoie să revizuim înțelegerea, să o punem în executare și să o trimitem judecătorului, însă înțelegerea a fost făcută”. Acest lucru a fost confirmat și de Nancy Chemtob, avocatul actriței, care a precizat că „Toate problemele au fost rezolvate”. 

Următoarea întâlnire cu judecătorul este programată pe 25 ianuarie, cei doi încercând să pună capăt cât mai repede procesului de divorț.

Motivul divorțului a ieșit la iveală 

Motivul pentru care Mary-Kate Olsen a decis să pună punct căsniciei cu Olivier Sarkozy este cât se poate de serios. Conform mai multor publicații de peste ocean, alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei de coronavirus.

Zvonurile au fost confirmate de surse apropiate cuplului și citate de publicația Page Six. 

„Olivier era foarte îngrijorat de siguranța familiei sale în New York în timpul pandemiei. El a insistat la Mary-Kate că vrea să își aducă fosta soție, copiii și pe mama lui din New York în casa lor din Bridgehampton”, a declarat sursa. „Poate francezii au o altă părere despre căsătorie și, deși Mary-Kate îi iubește pe copiii lui Olivier, a fost prea mult pentru ea faptul că și fosta lui soție locuia cu ei. Ce femeie și-ar dori ca fosta soție a partenerului să locuiască cu ei pe o perioadă nedeterminată în mijlocul unei crize?”.

„Nu există o legătură amoroasă între Charlotte și Olivier, el doar și-a dorit ca toată lumea să fie în siguranță pe durata pandemiei de coronavirus. Nu este ceva neobișnuit ca Charlotte să stea în casa cuplului din Hamptons pe durata vacanțelor, ea chiar a fost prezentă la nunta lui Olivier cu Mary-Kate”, a mai precizat o altă sursă.

În ceea ce privește problemele din căsătoria celor doi, aceeași sursă a precizat că „Este vorba doar de faptul că s-au distanțat emoțional. Nu există infidelitate sau trădare.. pur și simplu uneori cuplurile se distanțează. Planul lui de a-și muta familia în casa lor a fost însă ultima picătură pentru Mary-Kate”.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton