Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mary-Kate Olsen surprinsă alături de un bărbat misterios, după despărțirea de Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen surprinsă alături de un bărbat misterios, după despărțirea de Olivier Sarkozy

de Redactia Tvmania

Se pare că Mary-Kate Olsen a reușit să treacă repede peste despărțirea de Olivier Sarkozy, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani.

Zilele trecute, actrișa a fost surprinsă de paparazzi în New York în compania unui bărbat misterios cu care se spune că ar forma un cuplu. O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că ea a început să iasă din nou la întâlniri, însă momentan nu se poate vorbi despre o relație.

 „Este singură și se distrează. Nu este în nicio relație serioasă, dar iese la întâlniri”, a declarat sursa.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Mary-Kate Olsen 10/06/2020 yesterday together with a friend, I really love your beanie, it looks beautiful ♡ #marykateolsen #marykate #olsen #beautiful

O postare distribuită de ~~ (@twinsolsenfans) pe

Potrivit aceleiași surse, Olsen s-a întors în New York și stă în cartierul Upper East Side, după ce în această vară și-a
petrecut timpul în Hamptons. 

„Este foarte bine acum și mai fericită ca niciodată”, a adăugat sursa.

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy au decis să pună capăt relației lor de opt ani. Mary-Kate a depus pentru prima dată actele de divorț pe 17 aprilie, însă cererea i-a fost respinsă atunci pentru că nu se puteau depune noi cereri pentru divorț din cauza pandemiei. Mai multe surse au confirmat pentru Page Six că alegerea actriței de a divorța a fost cauzată de decizia lui Olivier Sarkozy de a-i aduce în casa lor din Hamptons pe fosta lui soție și copiii lor, pentru a-i proteja pe durata pandemiei. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton