Masajul corporal nu este doar util, ci și o procedură plăcută. Efectul unei astfel de terapii este adesea vizibil după un singur tratament. Cu toate acestea, un curs de proceduri ajută la atingerea eficienței maxime. Salonul de masaj București te invită să-ți îmbunătățești starea fizică și psiho-emoțională prin intervenție manuală. Aici lucrează maseuri cu experiențe și cunoștințe profunde.
Masajul este o metodă de terapie manuală, care combină tehnicile de masaj mecanic și reflexele asupra punctelor situate pe suprafața corpului și a structurilor mai profunde – țesuturi și organe interne. Masajul întregului corp și al feței se efectuează manual sau folosind dispozitive speciale.
Pentru a influența receptorii pielii, mușchilor, vaselor de sânge și țesuturilor interne se folosesc tehnicile de frecare, mângâiere, frământare. Impactul cu ajutorul dispozitivelor se realizează prin vibrații. Uleiurile pot fi folosite pentru a spori beneficiile masajului.
Procedurile sunt recomandate ca metodă de recuperare generală, pentru prevenirea diverselor probleme de sănătate și aspect. Ele contribuie la recuperarea după suprasolicitare fizică și psiho-emoțională.
Masaj București – Beneficiile masajului
La salonul de masaj București, tehnicile de masaj sunt clasificate în funcție de zonele de influență. Masajul asupra mușchilor întărește corsetul muscular, atenuează spasmul, elimină convulsiile, crește fluxul de lichid limfatic, îmbunătățește microcirculația.
Masajul asupra sistemului limfatic și circulator îmbunătățește fluxul sanguin, elimină stagnarea limfei, normalizează activitatea tuturor organelor. Masajul asupra articulațiilor îmbunătățește mobilitatea și elimină oboseala.
Masajul asupra pielii asigură curățarea și netezimea, crește elasticitatea, procesele metabolice sunt activate, cantitatea de grăsime din țesutul subcutanat este minimizată.
Masajul SPA potrivit, dă un alt efect – drenaj. O serie de proceduri ajută la eliminarea excesului de lichid. Datorită acestui fapt, edemul este eliminat, procesele de regenerare sunt accelerate, laxitatea pielii dispare, corpul capătă contururi frumoase.
Masajul clasic servește ca prevenirea patologiilor sistemului musculo-scheletic și este indicat pentru eliminarea acestora. Tehnicile manuale ajută la scăderea excesului de greutate, la normalizarea funcționării sistemului nervos, la ameliorarea stresului mental.
Masajul crește și imunitatea. În timpul procedurii, hormonul endorfină este produs în cantități mari, iar persoana experimentează emoții plăcute.
Salonul SPA București
La salonul SPA București te poți răsfăța cu masaje clasice și masaje asiatice. Masajul asiatic este un tip special de masaj care combină tratamentele de relaxare cu cele de restaurare. În filosofia budistă, există conceptul de „linie de energii”.
Metoda se bazează pe activarea unor puncte speciale pe corp care sunt responsabile de energia internă. Impactul asupra organismului este pe liniile definite de practicile orientale, și nu de-a lungul sistemului limfatic sau articulațiilor, adoptate în masajul clasic și sportiv. Masajele asiatice la salonul SPA București restabilesc puterea fizică, fără a uita de spiritualitate.
Sistemul de masaj asiatic a evoluat de-a lungul secolelor, reunind caracteristicile si practicile eficiente din India, China, Birmania. Primele acțiuni ale medicilor au fost intuitive, susținute doar de puterile lor de observație și experiență.
În procesul de apariție a noilor cunoștințe despre fiziologia umană, tehnicile au fost corectate, păstrându-și în același timp caracterul tradițional.
Kumar Bhashi, un vindecător indian la curtea domnitorului, este considerat fondatorul. A combinat masajul cu tratamentul medicinal tradițional. Rezultatul a fost grozav. Astăzi, masajul asiatic este popular peste tot, dar mai ales la salonul SPA București.
Principalele motive pentru care poți apela la posibilitățile de vindecare ale masajului asiatic la salonul SPA București, sunt disfuncțiile sistemului musculo-scheletic, durerea, afecțiunile spastice, osteocondroza, tulburări de postură, crampe musculare, reabilitare post-traumatică, dureri de cap cornice, încărcături sportive, oboseală, stres, dispoziție depresivă, modelarea cosmetică a corpului și multe altele.