Homepage  / Știri / Televiziune

„Masked Singer”, noutățile sezonului 2. O nouă demascare

„Masked Singer”, noutățile sezonului 2. O nouă demascare
8

de Andra Stana,

Cel de-al doilea sezon „Masked Singer” a luat start pe 9 septembrie, la Pro TV, de la ora 21.30. 12 celebrități intră în cel mai spectaculos show de televiziune din lume: „Masked Singer România”. 

[toc]

„Masked Singer” – Cele mai noi informații

UPDATE, 15 octombrie: O nouă demascare la Masked Singer România: „A cântat senzațional și ne-a păcălit pe toți”. Cine este Steaua

UPDATE, 8 octombrie: Dacă până acum, cei patru detectivi de la „Masked Singer România”, sezonul 2, aveau ceva îndoieli asupra identității Gheișei, după evoluția ei de aseară din cadrul emisiunii de la Pro TV lucrurile au fost cât se poate de clare. Ce a dat-o de gol pe Gheișă? Interpretarea în limba rusă a celebrului hit „Nas Ne Dagoniat” al trupei t.A.T.u.  Cine se ascundea sub masca Gheișei, la Masked Singer.

Update, 1 octombrie: După mai multe încercări eșuate ale juraților de la „Masked Singer România”, sezonul 2, de a ghici cine a intrat în pielea Șarpelui, iată că misterul a fost dezvăluit în ediția de aseră de la Pro TV. Șarpele era chiar Radu Vâlcan, soțul prezentatoarei emisiunii „Vorbește lumea”.


Șarpele a făcut show pe o melodie a lui DJ Tiesto, iar detectivii au fost impresionați.

“Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă! Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe! Însă eu am o altă armă: puterea seducției! Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare”, a spus Șarpele înainte să urce pe scena emisiunii „Masked Singer România”, de la Pro TV.

UPDATE, 17 septembrie: În urma votului publicului prezent în platoul emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV, o nouă mască a fost dezvăluită. Surpriza colosală de care au avut parte atât jurații cât și telespectatorii este că sub costumul lui Emoji se ascundea o altă… mască.


UPDATE, 16 septembrie: În această seară, opt măști noi vor urca pe scena Masked Singer România cu intenția clară de a-și păstra ascunsă identitatea. De la 21:30, Pavel Bartoș și cei 4 detectivi vor întâlni Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.


UPDATE, 10 septembrie: În prima ediție Masked Singer România sezonul 2 în costumul Bufniței a fost Ilie Năstase. Fostul mare tenisman s-a demascat singur pentru că nu a mai rezistat în costumul sufocant.


Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

În 2021, „Masked Singer România”, show ajuns la cel de-al doilea sezon, va fi pe Pro TV în fiecare joi. Primul sezon a putut fi urmărit vinerea. O altă noutate o reprezintă înlocuirea a doi dintre detectivii din primul sezon.

Cine sunt vedetele care vor juca rol de detectiv în sezonul 2 „Masked Singer România”

INNA, Horia Brenciu, Alex Bogdan și, nu în ultimul rând, Mihaela Rădulescu sunt cei patru detectivi care vor încerca să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii, la „Masked Singer România”. 

Ultimii doi reprezintă una dintre modificările făcute față de primul sezon al emisiunii, când în locul lor se aflau Codin Maticiuc, respectiv Ana Morodan.

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, cu milioane de fani pe Youtube, hit-uri care au cucerit topurile radio și TV și colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, intră din nou în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile din măști.

Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!

Inna

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulțime de voci incredibile la Vocea României. Artist complex, Horia este printre puținii cântăreți din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul și actoria.

Mihaela Rădulescu, oficial în echipa de la Pro TV

A intervievat cele mai mari personalități publice din România, este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil. Mihaela Rădulescu intră în show-ul Masked Singer România cu gândul să demaște cât mai multe personaje:

Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez.

Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul. E un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic.

Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut. Toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România.

Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!

Mihaela Rădulescu

Ce l-a convins pe Alex Bogdan să se alăture show-ului de la Pro TV

„Masked Singer” a trecut prin mai multe schimbări față de primul sezon, difuzat în primăvara anului trecut. Un nou prezentator (Pavel Bartoș) și un nou jurat, Alex Bogdan, iar producătorii nu s-au oprit aici cu surprizele!   

Alex Bogdan este actor, regizor și iubește să se afle pe scena teatrului. Iată că 2021 a venit cu o propunere la care nici el nu se aștepta! Actorul a făcut parte din echipa emisiunii „Mondenii’ de la Prima TV. Unul dintre rolurile memorabile pe care le-a interpretat a fost cel al Rachetzului. După ce a ales ca pentru o vreme să lipsească de pe micile ecrane, iată că actorul de 35 de ani revine la tv, la Pro TV, în emisiunea „Masked Singer”. 

Horia Brenciu si Alex Bogdan – Masked Singer RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alex Bogdan a vorbit cu TVMania despre lucrurile care l-au convins să accepte invitația celor de la Pro TV:

„Iubesc provocările, în aceeași măsură în care sunt îngrozit de ele. Cred că orice schimbare pentru un om poate provoca un șoc emoțional. Ești nevoit să o iei de la început, să fii iar în starea de elev, gata să înveți, pentru că ce știai tu, nu se mai aplică. Cred că asta se întâmplă acum cu mine, cu provocarea Masked Singer România. Este ceva ce nici nu visam că poate să mi se întâmple mie. Nici acum, când scriu asta, nu-mi vine să cred că sunt parte din juriu. Eu, în juriu? Doamne, îmi bubuie inima de emoții. Dar evident, sunt și extrem de bucuros că am șansa asta și sper să fac o figură frumoasă în acest show. Când mi-au zis că mă și plătesc pentru treaba asta, a fost cu atât mai bine. 🙂 Veneam și gratis la PRO!”, a dezvăluit Alex Bogdan în exclusivitate pentru TVMania.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton