Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 5 mai 2022. „Una din cele mai dificile decizii de până acum”

Cine a fost eliminat de la MasterChef, 5 mai 2022. „Una din cele mai dificile decizii de până acum”

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii MasterChef 2022 va fi difuzată în această seară, 5 mai, la Pro TV, de la ora 21:30. Au mai rămas doar opt concurenți în competiție, așa că lupta devine din ce în ce mai strânsă. Pe de altă parte, un alt concurent va fi eliminat.

Ce se întâmplă la MasterChef – 5 mai 2022

Update: 6 mai 2022:

Încă un concurent a fost eliminat de la MasterChef, aseară, 5 mai 2022. Chefii i-au împărțit pe concurenți în două echipe: albastră și roșie. La sfârșitul probei, echipa albastră a urcat la balcon, iar cea roșie a intrat la proba eliminatorie. Așadar, concurenții care s-au aflat în pericol de eliminare au fost Ionuț Oancea, Andrei Klabacs, Adrian Neagoe și Gabriela Dima.

Ei au trebuit să gătească un preparat din carne de miel. După ce au gustat dun farfuriile lor, Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au fost nevoiți să anunțe cine este concurentul eliminat de la MasterChef 2022, 5 mai, după ce l-au poftit pe Andrei să urce la balcon.

Una din cele mai dificile decizii de până acum. Diferențele dintre voi în seara aceasta nu au fost semnificative, ceea de a făcut jurizarea foarte complicată. Dacă ar fi să trimitem acasă pe cel care a făcut greșeli în această seară, ar trebui să ne luam la revedere de la voi, toți trei și totuși toți trei ați făcut cinste cărnii de miel. Unul dintre voi pleacă acasă. Ionuț, tu pleci acasă. Lasă șorțul pe banc, pentru tine aventura MasterChef se încheie aici. Îți mulțumim că ai gătit pentru noi”, a spus Chef Foa.

Verdictul a fost clar. Ionuț Oancea a fost eliminat de la MasterChef 2022, aseară, 5 mai. „Vă mulțumesc din tot sufletul pentru oportunitatea, șansa… Îmi pare așa de bine că v-am cunoscut. Din păcate, pentru mine, competiția s-a încheiat, dar sunt în top 8! Eu, când m-am înscris la MasterChef, am zis: „obiectivul meu e să ajung în ăia 20 și să nu fiu primul care pleacă acasă și uite că plec al 13-lea”, a spus Ionuț Oancea.

Știre inițială:

Bucătăria este un portal către o întreagă lume de simțuri și emoții. Ce se întâmplă aici este mai mult decât o competiție, este o călătorie virtuală în lumea întreagă”, le vor spune chefii celor 8 concurenți care au mai rămas în show-ul MasterChef 2022. Cu ce noi provocări se vor confrunta în bucătărie, aflăm diseară, de la 21:30.

Prima probă din această seară, 5 mai 2022, de la MasterChef, va fi una pe echipe, iar doi dintre concurenți vor deveni… căpitani. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar bucătarii amatori din ce în ce mai puțin dispuși să asculte de un coordonator. Așa că tensiunile dintre ei vor apărea imediat: „Doamne ferește! Ce știe să coordoneze?” – vor fi remarcile participanților la adresa unuia dintre căpitani. „Cred că, de fapt, se simt amenințați de mine” – va fi răspunsul acestuia.

Un alt concurent va fi eliminat de la MasterChef – 5 mai 2022

Proba eliminatorie va aduce și ea frustrări printre concurenți: „Eu nu pot, Chef!”; „Verigile slabe sunt deja la balcon, din păcate…”;Din păcate pentru adversarii mei de astăzi, eu am avut o farfurie astronomică”, cine va ajunge în punctul celui mai tensionat moment al show-ului culinar, aflăm de la 21:30.

Tot proba eliminatorie va aduce surprize din partea chefilor, iar cei aflați la testul sub presiune vor fi puși în mare dificultate: „Eu, personal, n-am văzut așa ceva în România”, va spune unul dintre concurenți. În urma acestei probe, cineva îndrăgit de toată echipa va părăsi competiția: „A plecat personajul nostru preferat”, va fi concluzia celor rămași în bucătăria MasterChef.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton