Homepage  / Știri / Televiziune

„MasterChef” a pierdut trei dintre concurenţi

"MasterChef" a pierdut trei dintre concurenţi

de Redactia Tvmania

Concurenţii "MasterChef" au gătit, în ediţia de ieri seară, în largul mării, pe Bricul Mircea, emblema marinei româneşti. Pentru prima dată în acest sezon, trei dintre ei au părăsit, la finalul probelor, competiţia.

Echipa roşie, condusă de Nicuşor Coroama, a avut avantajul de a fi formată în majoritate din bărbaţi, în vreme ce echipa albastră, condusă de Georgeo Andrei, a trebuit să se descurce cu forţa feminină.

Echipa lui Nicuşor a avut probleme tehnice: un cablu electric aflat lângă un cuptor încins a început să se topească şi a umplut bucătăria de un fum înecăcios.

Primul eliminat al serii a fost…

Georgeo Andrei a părăsit competiţia după ce a încălcat grav contractul. Georgeo Andrei l-a acuzat pe Chef Florin că l-a agresat. Martorii şi filmările de la faţa locului au demonstrat însă că lucrurile s-au întâmplat de fapt pe dos.

Nicoleta Matea a pornit un adevărat scandal împotriva lui Nicuşor Coroama. Ea a fost deranjată de faptul că acesta nu a povestit nimănui că a fost ajutor de bucătar în Spania şi că are suficienţi bani să-şi cumpere o maşină de lux.

De ce a decis Nicoleta să plece din concurs

Nicoleta l-a mai acuzat pe Nicuşor că a bruscat-o, dar ceilalţi colegi au oferit o versiune puţin diferită. Se pare că Nicoleta a căutat motive de harţă, iar Nicuşor a ripostat. “Cred că are intelectul unui copil de 8 ani, stă toata ziua şi se uită la desene. E lipsit total de educaţie. Fac mişto de el, îl atac de fiecare dată când îl vad, mă iau de el”, a spus Nicoleta, acuzată că nu-i dă pace lui Nicuşor şi că l-a şi lovit.

„Îţi spun sigur că ai greşit bucătăria. Nu trebuie să-ţi dea ţie raportul. Suntem într-o compeţie despre bucătărie, nu mă interesează ce aveţi voi acasă”, a izbucnit chef Sorin, deranjat de atitudinea Nicoletei.

Actrita a luat însă decizia de a părăsi competiţia, în momentul în care juraţii au spus în platou că cine doreşte să se retragă din concurs o poate face acum. “M-am săturat şi nu mai suport”, a exclamat ea.

“MasterChef” a continuat cu încă o eliminare

La Testul sub presiune, concurenţii echipei albastre, cea care a pierdut proba în deplasare la mare, au avut de gătit trei preparate diferite pe bază de somon, peşte pe care au trebuit şi să-l cureţe şi să-l fileteze. La final, verdictul juraţilor a fost clar: Andreea a lăsat sorţul “MasterChef” şi a fost eliminată.

[imagebrowser id=1252]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton