Homepage  / Articole

„MasterChef” (ediţia americană) vine la TLC

„MasterChef” (ediţia americană) vine la TLC

de Redactia Tvmania

„MasterChef”, unul dintre cele mai celebre şi apreciate show-uri de cooking din lume, va avea şi o ediţie românească, realizată de Pro TV. Până la difuzarea propriu-zisă, vă puteţi familiariza însă cu show-ul în varianta lui americană, la TLC.

Ediţia americană din „MasterChef” va avea premiera la TLC miercuri, 29 iunie, la 21.00.

Show-ul începe căutarea celui mai talentat bucătar amator din America. Cei mai buni candidaţi sunt invitaţi la Los Angeles pentru a da o probă în faţa unui juriu format din trei oameni: Gordon Ramsay (foto stânga), unul dintre cei mai apreciaţi maeştri culinari din lume (cunoscut şi datorită temperamentului său exploziv de-a dreptul), Graham Elliot (foto dreapta), un maestru culinar genial, pionier al mişcării gastronomiei moleculare, şi Joe Bastianich (centru), proprietar de restaurante şi apreciat producător de vinuri.

În fiecare episod, concurenţii au la dispoziţie doar o oră pentru a pregăti felul lor de mâncare cel mai reprezentativ, în speranţa că vor câştiga un multdorit şorţ de bucătărie Master Chef şi vor intra în competiţia culinară a vieţii lor.

Unii vor fi trimişi înapoi acasă, dar alţii vor intra în următoarea rundă a concursului.

Câştigătorul va primi 250.000 de dolari, propriul contract pentru publicarea unei cărţi de bucate şi primul titlu de American Master Chef acordat vreodată.

În ceea ce priveşte „MasterChef” de România, show-ul se află încă la faza înscrierilor în concurs.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton