Homepage  / Vedete / Vedete străine

Măsuri extreme pentru „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”: lui Tom Holland i s-a interzis să citească scenariul

Măsuri extreme pentru „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”: lui Tom Holland i s-a interzis să citească scenariul

de Redactia Tvmania

Nu e pentru prima oară când actorul Tom Holland (22 de ani) o pățește! Știut fiind că e gură spartă, producătorii de la Marvel i-au interzis să citească scenariul integral de la „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” / „Avengers Endgame” (2019).

Tom Holland, actorul care-l interpretează acum pe Spider-Man în Marvel Cinematic Universe, are antecedente grave în producerea de spoilere. Numai anul trecut, în timpul unei proiecții la „Răzbunătorii: Războiul infinitului”, a sărit de pe scaun în sală și a strigat fericit: „Nu vă îngrijorați, nu sunt mort!”, imediat după finalul filmului. „Din greșeală” a postat pe Instagram afișul de la „Războiul infinitului” și numele noului film cu Spider-Man… Așa că șefii de la Marvel au pus la punct un plan „anti-spoiler pentru Tom Holland”.

Joe Russo, unul din cei doi regizori ai filmului, a explicat în timpul conferinței de promovare de la Mumbai: „Nu, Tom Holland nu a citit scenariul. Nu a citit decât replicile sale. Atâta tot. Și nu a apărut pe platouri decât la scenele în care juca. I-am explicat în termeni foarte vagi cam despre ce e vorba în scenele lui, pentru că e foarte dificil pentru el să-și țină gura”.

Situație pe care se pare că actorul a acceptat-o cu seninătate, din moment ce anul trecut explica la Comic Con-ul din Phoenix: „Frații Russo nu mi-au zis decât stai aici, fă asta, fă aia și au fost foarte evazivi. Eu am încercat să-i trag de limbă, dar mi-au zis că este… secret. Așa că eu am fost acolo și m-am bătut în vid vreo 15 minute, fără să am habar de ce se întâmplă. Dar deja m-am obișnuit cu asta”.

„Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” / „Avengers: Endgame” – cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans – va avea premiera în România pe 26 aprilie 2019.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton