Homepage  / Știri

Matinalii de la Pro TV vin la „Jocuri de celebritate”. Care sunt probele serii

Matinalii de la Pro TV vin la „Jocuri de celebritate”. Care sunt probele serii

de Redactia Tvmania

În edițiile de miercuri și joi ale emisiunii „Jocuri de celebritate”, care este programată la Pro TV de la ora 22.30, Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă au strâns în jurul lor echipe pline de umor.

jocuri-de-celebritate

În această seară, matinalii de la Știrile Pro TV se împart în două echipe și se pun față în față pentru a se amuza copios, încercând să câștige cât mai multe puncte. Octavian Strunilă îi va avea în echipa sa pe Florin Busuioc, Andreea Marinescu și Zeno, prietenul lui Busu, care își dorește să își ducă iubita la Paris. La rândul său, Paul Ipate îi are alături pe Mihai Dedu, Neti Sandu și Leo, prietenul lui Mihai, care își dorește premiul pentru a-și cumpăra echipament foto profesionist.

Noi probe au fost pregătite pentru a da startul distracției. Cele două echipe vor afla ce înseamna Frăția numelor, încercând să descopere vedetele din spatele unei mâini dibace ce a mânuit Photoshop-ul. Toate la timpul lor, Fii pe fază, Fără cuvinte și În frunte ți-e pus sunt probe care vor stârni hohote de râs, vor stârni competitivitatea și îi vor face pe unii dintre ei să se tăvălească pe jos, fie de râs, fie de ciudă.

Telespectatorii vor afla diseară, de la 22:30, cum se vor descurca matinalii la probele date, cât de sexi este Busu, care este coșmarul lui Mihai Dedu, în ce gașcă se încadrează Neti, dar și cât de bine mimează Andreea Marinescu piesa „Mă ucide ea”.

Cine sunt invitații ediției de mâine

Joi, în cea de-a doua ediție a emisiunii „Jocuri de celebritate” din această săptămână, Mihai Rait și Sore i se alătură lui Paul Ipate, iar Costi Diță și Anisia Gafton se vor distra în echipa lui Octavian Strunilă. Noi probe le vor pune la încercare dibacitatea, viteza de reacție și cunoștințele despre lumea mondenă sau filme celebre.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton