Homepage  / Seriale

Matt Bomer este „Hoţul fermecător”, din seara asta, la Euforia TV

Matt Bomer este "Hoţul fermecător", din seara asta, la Euforia TV

de Redactia Tvmania

Matt Bomer, cel care joacă rolul principal în cel mai nou serial difuzat de Euforia TV în premieră în România, “Hoţul fermecător” (White Collar), e un adevărat Don Juan. Fără să facă nimic special, trezeşte pasiuni în rândul telespectatoarelor, inclusiv printre vedetele de la noi.

Cristina Dochianu şi Geanina Ilieş s-au declarat îndrăgostite de serialul cu Matt Bomer în rol principal.

„Am citit încă de la sfârşitul verii că Euforia TV aduce „White Collar” („Hoţul fermecător”) în grila de toamnă. Nu cred că a fost cineva mai fericit decât mine, sincer. Sunt un uriaş fan al serialului, îmi place enorm felul în care joacă Matt Bomer şi Matt Bomer însuşi, desigur. Miercuri seara, de la 11, nimic nu mă mişca din faţa televizorului, bine fixat pe Euforia TV”, declară Cristina Dochianu.

“Prima dată când am auzit vorbindu-se despre serialul „White Collar” a fost undeva la începutul anului. Mai mulţi amici urmăreau frenetic serialul, ştiau tot despre el, aşa că m-au făcut curioasă şi pe mine. Vă jur că după primul episod n-am mai putut să mă opresc! Matt Bomer joacă senzaţional, este nemaipomenit de expresiv şi povestea serialului în sine e captivantă. Nu spun mai mult, doar vă rog din suflet să nu rataţi miercuri, 9 octombrie, primul episod difuzat de Euforia. Dacă n-o să vă placă… daţi vina pe mine!” spune Geanina Ilies, prezentatorul jurnalului de ştiri sportive de la Antena 1.

“Hoţul fermecător” va fi difuzat de Euforia TV de luni până joi, de la ora 23.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton