Homepage  / Seriale

Matt Czuchry, sexy fără efort în „Soţia perfectă”

Matt Czuchry, sexy fără efort în „Soţia perfectă”

de Redactia Tvmania

Matt Czuchry, sau Cary Agos, din „Soţia perfectă”, este unul dintre cei mai sexy bărbaţi în viaţă, conform topului publicat de revista People.

99355_D2103b.jpg

„Cred că mama este probabil cea mai entuziasmată în legătură cu asta, aşa că mă bucur că am ajuns pe listă”, spune uşor jenat actorul. Totuşi, Czuchry recunoaşte că nu apucă să facă flotări sau alte antrenamente pentru scenele din serialul de la Prima TV, în care apare la bustul gol, şi asta pentru că scenariştii nu îi dau un avertisment din timp.

„Din fericire, am făcut sport toată viaţa mea. Sunt atent la dietă şi să fiu în formă. Primesc scenariul şi intru direct în scenă”, povesteşte Matt Czuchry.

Cu toate că a fost numit de o altă publicaţie unul dintre cei mai de succes burlaci din New York, actorul nu şi-a întâlnit încă jumătatea, pentru că, spune el, e „prea ocupat”. Dar asta nu îl împiedică să încerce, deşi mărturiseşte că nu este fanul replicilor de agăţat.

„Teoretic, replicile de agăţat ar trebui să fie amuzante, însă nu funcţionează. Cred că e mai bine să recurg la ceva care merge, să-i spun «Hei, sunt aşa şi pe dincolo, pot să-ţi iau ceva de băut?»”, completează actorul, căruia i-ar plăcea să fie agăţat, la rândul lui, în aceeaşi manieră simplă şi la obiect.

Cu sau fără cămaşă, nu-l pierdeţi pe Matt Czuchry, în „Soţia perfectă”, serial difuzat de la ora 17.00, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton