Homepage  / Ultimul număr

Matt Damon şi Scarlett Johansson, în „Avem un zoo!”

Matt Damon şi Scarlett Johansson, în „Avem un zoo!”

de Redactia Tvmania

„Avem un zoo!” este povestea unei familii pe care tragedia nu o dărâmă, ci o împinge mai departe, pe un drum presărat cu zebre, porci spinoşi şi tigri.

La Hollywood, o vorbă de duh spune că nu trebuie să lucrezi niciodată cu animale şi cu copii. Regizorul Cameron Crowe le-a făcut pe ambele în pelicula de faţă, care e marea revenire a lui Cameron Crowe („Jerry Maguire”), după o pauză de şapte ani şi după eşecul care a fost „Elizabethtown” (2005).

Ce a rezultat e un film călduţ şi perfect pentru întreaga familie, dar care nu-şi asumă nici un risc în nararea poveştii bazate pe cartea biografică a britanicului Benjamin Mee, din 2008 (care a fost şi subiectul unui documentar, cu un an înainte).

În film, Benjamin Mee (Matt Damon) e un jurnalist mare amator de aventură: a intervievat dictatori, a făcut reportaje din mijlocul uraganelor şi al albinelor. Ultima lui aventură se dovedeşte mult mai complexă. La şase luni de la moartea soţiei, Benjamin îşi dă demisia şi vrea să o ia de la capăt, alături de fetiţa lui de şapte ani, Rosie (Maggie Elizabeth Jones), băiatul de 14, Dylan (Colin Ford), şi câinele lor.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton