Homepage  / Știri

Matt Damon va filma o săptămână la Buftea

Matt Damon va filma o săptămână la Buftea

de Redactia Tvmania

Actorul american Matt Damon (42 de ani) nu este deranjat că a albit, scrie revista „People”, dar este nevoit să-şi vopsească părul pentru rolurile pe care le joacă. Nu o va face însă şi pentru următorul lui proiect, pelicula „The Zero Theorem” (2013) a lui Terry Gilliam.

Într-un interviu pentru vulture.com, Damon spune că va lucra o săptămână la film, urmând să joace un rol minor. Şi cum s-a ras în cap pentru rolul din „Elysium”, pentru „The Zero Theorem” va fi necesar ca Damon să poate o perucă.

„I-am scris lui Terry ditamai mesajul pe e-mail, pentru că discutasem despre cum va arăta personajul, povestea are loc în viitor şi doream să arate într-un anume mod. Dar apoi (m-am ras în cap) şi i-am spus «Terry, ce facem?» şi el mi-a spus «Păi putem profita de faptul că eşti ras în cap» (…) Şi mi-a trimis o poză în care cheleam şi aveam păr alb”, a explicat el în interviu.

Filmările la „The Zero Theorem”  încep pe 22 octombrie, la Studiourile Buftea de lângă Bucureşti, iar în film rolul principal este deţinut de Christoph Waltz (un geniu IT ce caută sensul vieţii). Din distribuţie mai fac parte Tilda Swinton şi David Thewlis.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton