Homepage  / Vedete / Vedete străine

Matt LeBlanc are o relație dezastruoasă cu propriul tată. Ce acuze îi aduce acesta

Matt LeBlanc are o relație dezastruoasă cu propriul tată. Ce acuze îi aduce acesta

de Redactia Tvmania

Pentru Joey Tribbiani, personajul său din „Prietenii tăi”, nimic nu era mai important ca familia, însă actorul Matt LeBlanc se pare că nu are aceeași afecțiune pentru apropiații lui: tatăl îndrăgitului star susține că acesta l-a „șters” din viața lui acum nouă ani, după o dispută măruntă, scrie tabloidul britanic The Sun.

Paul LeBlanc, un veteran al Războiului din Vietnam, acum în vârstă de 79 de ani, a declarat că a fost nevoit să se mute din casa sa, după ce o ceartă cu Matt l-a determinat pe fiu să îl părăsească într-o perioadă financiară dificilă.

Nu avem nicio legătură de nouă ani și este încă greu de crezut ce s-a întâmplat”, a declarat Paul pentru The Sun într-un nou interviu. „Am fost eliminat din viața lui și evacuat din casă, din cauza unei dispute umilitoare în legătură cu banii și o motocicletă”, a spus acesta.

Paul susține că succesul financiar obținut de Matt de-a lungul carierei sale, în special din cele 10 sezoane ale sale din „Prietenii tăi”, l-a schimbat ca persoană.

„Problema este că, atunci când cineva are bani, nu te include în viața sa decât dacă te vrea acolo”, a spus Paul. „Matt este schimbător cu mine și își pierde rapid cumpătul. Într-un minut este drăguț, în următorul îți taie gâtul – nu la propriu, evident.”

El a adăugat: „Acum sunt bătrân și trăiesc din pensia socială. Dacă nu aș fi avut propriile economii, nu aș fi putut supraviețui”.

Reprezentantul actorului are însă o altă versiune a poveștii.„Ca să punem lucrurile în perspectivă, tatăl lui Matt i-a abandonat pe Matt și pe mama sa când era copil”, a spus acesta pentru Page Six, evitând să dea și alte detalii.

Potrivit The Sun, Paul a revenit în viața lui Matt când acesta avea 8 ani, vizitându-l ocazional, în weekenduri. În 1998, Matt l-a ajutat pe tatăl său să cumpere o casă în Colorado și îl ajuta lunar cu bani.

Din 27 mai, Matt LeBlanc (53 de ani) poate fi văzut în episodul special „Prietenii tăi”, pe HBO Go.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton