Homepage  / Filme Online

Keira Knightley și Matthew Goode, într-un film de Crăciun apocaliptic. Când va avea premiera „Silent Night”

Keira Knightley și Matthew Goode, într-un film de Crăciun apocaliptic. Când va avea premiera „Silent Night”

de Andreea Hentea,

Recent, a fost făcut public trailerul filmului „Silent Night”, o comedie neagră cu accente horror care are o ipoteză șocantă („De sărbători, lumea se va sfârși!”) și o distribuție sonoră, în frunte cu Keira Knightley și Matthew Goode, scrie yahoo.com. 

Keira Knightley și Matthew Goode îi interpretează pe Nell și Simon, doi părinți care organizează o ultimă petrecere de Crăciun cu prietenii și copiii lor în mediul rural englezesc, înainte ca lumea să se sfârșească din cauza unor gaze nocive care cuprind toată planeta.

Trailerul filmului ne înfățișează grupul de prieteni strânși la cină, care încearcă să își petreacă în modul cel mai reușit ultima zi din viață. Simon (Matthew Goode) și prietenul lui, Tony (Rufus Jones), își pun hainele cele mai bune, jefuiesc o benzinărie și se apucă să bea fără nicio limită. Nell (Keira Knightley) dansează de parcă nu ar avea nicio grijă și ține un toast în care îi elogiază pe cei dragi.

Pe măsură ce sfârșitul lumii se apropie, haosul începe însă să se instaleze. Una dintre invitatele la petrecere, Sophie (Lily-Rose Depp), spune că adulții „ar trebui să fie sinceri cu copiii” și să le spună exact ce se va întâmpla și cum norul toxic îi va ucide pe toți în dimineața următoare. Imediat, copiii încep să-și dea cu părerea cu privire la sursa gazelor otrăvitoare.

Cel mai îngrozit de veste este Art (Roman Griffin Davis), fiul lui Nell și al lui Simon. Într-un acces de rebeliune și confuzie, Art fuge de acasă, crescând insuportabil tensiunea nopții teribile care precede dezastrul. 

A fost lansat trailerul pentru „Silent Night”

Filmul este primul lungmetraj al regizoarei Camille Griffin (care semnează și scenariul). Aceasta l-a distribuit într-unul dintre rolurile principale, al lui Art, pe fiul ei și al operatorului Ben Davis, Roman Griffin Davis (acum în vârstă de 14 ani), nominalizat la Globul de Aur în 2020 pentru rolul titular din „Jojo Rabbit” (2019). Cei doi cineaști au, de fapt, trei băieți gemeni: Roman, Gilby și Hardy Griffin Davis. În „Silent Night” îi vom vedea, alături de micul Roman, și pe cei doi frați gemeni ai lui, Gilby și Hardy, care joacă aici rolurile lui Thomas și al lui Hardy și care au apărut, și ei, în „Jojo Rabbit”. 

„Silent Night” a fost prezentat în octombrie la Festivalul internațional de film de la Sitges, unde a primit premiul pentru cel mai bun scenariu și premiul publicului. Alături de Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis și Lily-Rose Depp, din distribuție mai fac parte Lucy Punch („Vei întâlni străinul din visele tale”, „Cină pentru fraieri”), Annabelle Wallis („Cea mai puternică voce”, „Peaky Blinders”) și Trudie Styler („Crimele din Midsomer”, „Suflete pereche”). 

Filmul „Silent Night” se va lansa în cinematografele americane exact în preajma sărbătorilor, pe 3 decembrie, și va fi difuzat, de asemenea, de platforma de streaming AMC+. Deocamdată nu se știe dacă povestea va rula și pe ecranele din România.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton