Homepage  / Vedete / Vedete străine

Matthew Goode („Cartea pierdută a vrăjitoarelor) și Phoebe Dynevor („Bridgerton”) vor juca în filmul „The Colour Room”

Matthew Goode („Cartea pierdută a vrăjitoarelor) și Phoebe Dynevor („Bridgerton”) vor juca în filmul „The Colour Room”

de Redactia Tvmania

Matthew Goode (42 de ani), pe care îl putem vedea la HBO în apreciatul serial „Cartea pierdută a vrăjitoarelor”, și Phoebe Dynevor (26 de ani), interpreta rolului principal feminin din serialul de succes „Bridgerton” (disponibil pe Netflix), vor juca în filmul „The Colour Room”, informează deadline.com. 

 

Phoebe Dynevor, pentru care acesta este primul rol important după cel al tinerei Daphne Bridgerton, va juca rolul lui Clarice Cliff, o tânără care a făcut pionierat în industria ceramicii din Marea Britanie a anilor ’20. Plină de idei și foarte creativă, aceasta și-a asumat tot felul de riscuri și a revoluționat locul în care muncea. Clarice a reușit astfel să-l impresioneze cu talentul ei pe excentricul proprietar al fabricii în care lucra, Colley Shorter (care va fi interpretat de Matthew Goode). În plină criză economică, ea a realizat legendara colecție Art Deco „Bizarre”, caracterizată prin culori puternice și geometrii precise, care astăzi se află expusă la Victoria and Albert Museum din Londra. 

 

Filmul „The Colour Room” va fi regizat de Claire McCarthy după scenariul scris de Claire Peate, care a fost câștigătorul concursului de scenarii BAFTA Rocliffe. Din distribuție mai fac parte David Morrissey („The Singapore Grip”), Darci Shaw („Judy”), Kerry Fox („Micul Joe”) și Luke Norris („Poldark”).  

Matthew Goode (nominalizat la premiul Emmy în 2018 pentru rolul lui Anthony Armstrong-Jones, conte de Snowdon și soțul prințesei Margaret, din sezonul al doilea al serialului „The Crown”) are o carieră bogată, cu roluri extrem de variate în teatru și film. 

În ultimii ani l-am văzut în filme precum „Scrisori din insula Guernsey”, regizat de Mike Newell sau „Secrete oficiale”, în miniseria „Agatha Christie: vinovat fără vină”, dar și în celebrul lungmetraj „Downton Abbey”, în care a jucat rolul lui Henry Talbot, soțul lui Lady Mary Crawley (jucată de Michelle Dockery). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton