Homepage  / Vedete străine

Matthew Perry a cheltuit o sumă colosală de bani pentru a scăpa de dependența de alcool și droguri. A fost la un pas de moarte

Matthew Perry a cheltuit o sumă colosală de bani pentru a scăpa de dependența de alcool și droguri. A fost la un pas de moarte
7

de Roxana Mirea,

De-a lungul timpului, Matthew Perry, în vîrstă de 53 de ani, s-a luptat cu dependența de droguri și alcool. Ba mai mult, actorul din „Friends” a fost la un punct de a-și pierde viața din cauza substanțelor interzise. În cele din urmă, și-a spus că vrea să trăiască. Iată ce sumă colosală de bani a cheltuit Matthew Perry pentru a scăpa de dependența de alcool și droguri.

Câți bani a cheltuit Matthew Perry pentru a scăpa de dependența de droguri

Matthew Perry a dezvăluit că a cheltuit aproape 10 milioane de dolari de-a lungul vieții sale pentru a scăpa de dependența de alcool și droguri. Actorul din „Friends” n-a mai consumat de 18 luni nicio substanță interzisă, ceea ce înceamnă că el era proaspăt vindecat de dependența sa în momentul în care a avut loc reuniunea serialului de succes, din mai 2021, scrie Page Six.

Probabil că am cheltuit 9 milioane de dolari sau ceva de genul ăsta încercând să mă vindec”, a estimat el.

Deși Perry este conștient de faptul că are resurse pe care majoritatea dependenților nu le au, el a mai spus că aceștia au „darul anonimatului”, ceea ce înseamnă că sunt scutiți de umilința de a le fi expuse cele mai întunecate momente.

Matthew Perry, în vârstă de 53 de ani, a detaliat lunga sa istorie cu abuzul de substanțe, care a început cu consumul de alcool la vârsta de 14 ani și s-a transformat într-o dependență de opioide în toată regula care, în cele din urmă, l-a făcut să se confrunte cu o problemă de sănătate aproape fatală în 2019.

V Life’s Emmy Nominee Photo Portfolio PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza dependenței

„Medicii au spus familiei mele că am 2% șanse să trăiesc” a povestit anterior pentru People despre momentul în care a suferit o ruptură de colon. „Am fost pe un aparat ECMO, care practic respiră în locul plămânilor tăi și bate în locul inimii tale. Nimeni nu supraviețuiește la așa ceva.”

Perry a petrecut două săptămâni în comă și a fost nevoit să poarte o pungă de colostomie timp de un an. Acesta este și motivul care l-a determinat în cele din urmă să scape definitiv de dependența de droguri și alcool.

Terapeutul meu mi-a spus: „Data viitoare când te gândești să iei OxyContin, gândește-te că vei avea o pungă de colostomie pentru tot restul vieții””, a declarat Perry pentru People. „Așa s-a deschis o mică fereastră și m-am târât prin ea „.

Matthew Perry va detalia și mai mult luptele sale în cartea sa de memorii, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, care va apărea pe 1 noiembrie.

Există un iad”, scrie Perry în memoriile sale (via NYT). „Nu lăsați pe nimeni să vă spună contrariul. Am fost acolo; există; punct.” El a adăugat: „Acum mă simt mai bine pentru că m-am deschis. Este totul pe o bucată de hârtie. Motivul pentru care sunt încă în viață este cu siguranță acela de a ajuta oamenii.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton