Homepage  / Vedete / Vedete străine

Matthew Perry, dezvăluiri incredibile despre salariile primite de actorii din „Prietenii tăi”. De ce îi datorează 30 de milioane de dolari lui David Schwimmer

Matthew Perry, dezvăluiri incredibile despre salariile primite de actorii din „Prietenii tăi”. De ce îi datorează 30 de milioane de dolari lui David Schwimmer
12

de Andra Stana,

Matthew Perry a povestit în cartea sa de memorii, "Friends, Lovers, & the Big Terrible Thing" (Prieteni, iubiți și marele lucru teribil) despre salariul pe care l-a încasat pentru rolul său din „Prietenii tăi”. Ce bani primeau ceilalți actori din „Prietenii tăi” și de ce îi datorează câteva milioane de dolari lui David Schwimmer.

Matthew Perry, despre banii pe care i-a primit pentru serialul „Prietenii tăi”

Matthew Perry, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit adevăratele salarii pe care el și colegii săi din Friends le-au primit de-a lungul anilor. A vorbit despre asta în noua sa carte de memorii, Friends, Lovers, & the Big Terrible Thing. Actorul l-a interpretat pe Chandler Bing timp de zece ani în popularul sitcom lansat în 1994. Perry susține că a câștigat 22.500 de dolari pentru episodul pilot. Salariul său a ajuns apoi la peste 1 milion de dolari per episod până la sfârșitul serialului, potrivit Variety.

De asemenea, el ar fi susținut că fostul său coleg de distribuție, David Schwimmer, este cel care a contribuit la această creștere de salariu.

„A fost o decizie care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă pe parcurs. David era cu siguranță în poziția de a primi cei mai mulți bani, dar nu a făcut-o”, a scris Matthew, potrivit hollywoodlife.com. „Mi-ar plăcea să cred că și eu aș fi făcut aceeași mișcare, dar, ca un tânăr lacom de 25 de ani, nu sunt sigur că aș fi făcut-o. (…) În sezonul opt, făceam un milion de dolari pe episod; în sezonul zece, făceam și mai mult”, a continuat el. „Făceam 1.100.040 de dolari pe episod, iar noi ceream să facem mai puține episoade. Niște idioți, cu toții. Am fost mulțumiți de bunătatea lui David și de simțul său ascuțit pentru afaceri, pentru ceea ce ni s-a oferit.”

Matthew PerryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Îți datorez aproximativ 30 de milioane de dolari, David. (Eram încă cretini)”, a adăugat actorul.

În cartea sa, Perry ar fi dezvăluit de asemenea că Matt LeBlanc câștiga 600.000 de dolari pe episod pentru serialul derivat din Friends, „Joey”.

Alte subiecte despre care Matthew ar fi intrat în detalii în cartea sa includ lupta sa de ani de zile cu drogurile și alcoolul, un eșec sexual la beție în adolescență și cum l-ar fi „bătut” odată pe premierul canadian Justin Trudeau în copilărie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton