Homepage  / Știri

Matthew Perry şi Lisa Kudrow suspină după «Friends»

Matthew Perry şi Lisa Kudrow suspină după «Friends»

de Redactia Tvmania

Matthew Perry şi-ar fi dorit ca serialul "Prietenii tăi" să nu se termine niciodată, scrie contactmusic.com. La rândul ei, fosta colegă de platou Lisa Kudrow îi împărtăşeşte sentimentul de regret.

„Îmi amintesc din când în când cât de distractiv a fost totul. (…) Dacă aş avea o maşină a timpului, m-aş întoarce în 2004 (sezonul 10 al serialului, şi ultimul, s-a încheiat atunci, n.r.) şi nu m-aş mai oprit din filmat”, a declarat actorul de 43 de ani, care l-a interpretat pe Chandler Bing în popularul serial, într-un interviu acordat „Piers Morgan Tonight” de la CNN.

Lisa Kudrow a spus că „Friends” înseamnă pentru ea „cel mai tare job din lume”.

„Chiar a fost. Ne-a distrat tare mult. Dacă ar fi fost după noi, adică după fiecare în parte, of, eu aş fi continuat. Oricum ar fi venit clipa când cineva ar fi spus că s-a săturat, dar de ce să nu ne fi distrat până atunci?”, a spus Kudrow (49).

Chiar dacă suspină după sitcomul „Friends”, Lisa Kudrow recunoaşte că îi vine să se ascundă atunci când se uită la vechile episoade.

„Este greu. Dacă văd că este la televizor, trebuie să-mi analizez starea de spirit. Dacă nu am stare de bună, nu o să-mi placă să mă văd la tv. Dacă mi-e bine, atunci spun „O, nu e rău”. Dar cred că suntem cu toţii mortali, de fiecare dată”, a încheiat Kudrow.

Citeşte şi:

Matt LeBlanc nu crede în reuniunea „Prietenii tăi”

Matthew Perry şi Courteney Cox vor juca din nou împreună

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton