Homepage  / Vedete româneşti

Maurice Munteanu, adevărul despre colaborarea cu Andreea Esca. Ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați

Maurice Munteanu, adevărul despre colaborarea cu Andreea Esca. Ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați
8

de Roxana Mirea,

A existat o perioadă în care Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu. Juratul de la „Bravo, ai stil” a colaborat pentru o perioadă scurtă de timp cu revista The One, unde Andreea Esca a fost redactor-șef timp de 10 ani. Maurice era responsabil cu editorialul de modă. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maurice Munteanu a explicat de ce s-a încheiat colaborarea așa de repede și cum o percepea pe Andreea Esca.

Maurice Munteanu, despre colaborarea cu Andreea Esca

Maurice Munteanu a fost invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit și despre colaborarea din trecut cu Andreea Esca. El a explicat de ce n-a mai vrut să fie responsabil cu editorialul de modă al revistei The One.

„E un om cu care m-am înțeles foarte bine, o tipă în care mă regăsesc. E un pic „”bossy”, poate fi „bitter” (n.r. severă), eu nu sunt neapărat „bitter”, dar mă seduce chestia asta uneori la oameni.

Am colaborat bine, nu vorbim de ceva care s-a întrerupt, pentru că nu s-a întrerupt, a fost o etapă, iar eu în mod firesc, natural, m-am întors la prima mea dragoste. Gândește-te că poate ai avea o relație cu un tip la momentul ăsta și în Cișmigiu te plimbi și apare în fața ta prima dragoste din liceu și îți dai seama într-o secundă că de fapt viața ta e acolo.

Nu înseamnă că-l trădezi pe celălalt, ci că pur și simplu îți urmezi destinul. Cam așa a fost cu mine și cu aceste publicații”, a spus Maurice Munteanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro.

Maurice-Munteanu-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce și-a cumpărat Maurice Munteanu cu primii bani câștigați

Maurice Munteanu este fashion editor de 17 ani la un dintre cele mai cunoscute reviste. De asemenea, el este implicat și în alte proiecte, cum ar fi emisiunea „Bravo, ai stil”. În emisiunea lui Denise Rifai, Maurice a spus și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

„Dacă ne referim strict la un salariu nu cred că putem vorbi de niște câștiguri fabuloase. Există însă posibilitatea de a dezvolta foarte tare ceea ce faci, de a atinge mai multe paliere, acesta este și cazul meu și cazul unor colegi presupun.

Cred că numai un om nepregătit pentru ce înseamnă viața și cu o inteligență mediocră se va mulțumi în permanență cu o chestie caldă, cu o chestie plăpândă, care îi aduce același tip de venit nesigur și vrea să băltească acolo la infinit. Mie nu mi-a fost niciodată frică să schimb lucruri, să spun lucruri și atunci nu mi-a fost frică să o apuc pe anumite căi, care la un moment dat nu ar fi avut sau nu s-ar fi bucurat de același răsunet la care s-ar fi gândit toți.

Cu primii bani câștigați mi-am cumpărat dintr-un magazin de la Paris un parfum Frederic Malle, pe care culmea îl port și în această seară, se numește „L’eau D’hiver””, a dezvăluit Maurice Munteanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton