Homepage  / Televiziune

Max Vlase, noul concurent de la Femeia Alege. Ce se știe despre trecutul lui

Max Vlase, noul concurent de la Femeia Alege. Ce se știe despre trecutul lui

de Roxana Mirea,

O nouă săptămână încheiată, o nouă eliminare, la „Femeia Alege”. După ce Bogdan Dărădan a plecat înapoi spre casă, cele cinci fete așteaptă cu interes să cunoască un nou bărbat! Aseară, Oana, Romanița, Carmen, Ruxandra și Cristina l-au cunoscut pe Max Vlase!

Max Vlase, noul concurent de la „Femeia Alege”

Max are 36 ani, este din București și momentan este freelancer, lucrând ca broker logistică. A avut o copilărie încărcată de provocări, dar și de multe amintiri frumoase. După ce părinții au divorțat, el a rămas cu mama, în Franța, de la 7 ani, iar între 13 – 16 ani a făcut naveta între Franța și Canada, unde se afla tatăl lui.

După ce a avut ocazia să vadă emisiunea la TV și să afle mai multe despre show, el admite: ”Mi se părea un format inedit și-mi place”. Prin urmare, a decis că este momentul să vină la Femeia alege și să le cunoască pe fete.

Noul concurent de la „Femeia Alege” a mai fost căsătorit

„Mi-aș dori să le cunosc, întâi, în persoană să-mi fac o idee mai bună”, spunea Max înainte de prima întâlnire cu cele cinci doamne. Cu toate acestea, recunoaște că de acasă i-a atras atenția, cel mai mult, Cristina. Rămâne de văzut ce va fi acum că este în Istanbul, alături de ele. 

A fost căsătorit și are un copil, dar asta nu înseamnă că a renunțat la ideea unui nou mariaj de lungă durată, dacă va găsi femeia potrivită. Spune că-și dorește alături de el o persoană cu simțul umorului, care să aibă lucruri în comun cu el și cu care să simtă o chimie adevărată.

Noi răsturnări de situație, noi momente interesante și… căutarea dragostei continuă. Totul la Femeia alege, zi de zi, pe PRO 2, de la orele 19:00 și 22:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton