Homepage  / Vedete străine

Maya Rudolph, noi detalii despre rolul ei din filmul Disney „Disenchanted”. „Am fost uimită când am întâlnit-o pe Giselle”

Maya Rudolph, noi detalii despre rolul ei din filmul Disney „Disenchanted”. „Am fost uimită când am întâlnit-o pe Giselle”
6

de Roxana Mirea,

Maya Rudolph nu are nicio problemă în a-și asuma rolul unui personaj negativ. Actrița, în vârstă de 50 de ani, se alătură mult așteptatei continuări a filmului Disney „Enchanted”, „Disenchanted”, în rolul noii răufăcătoare, agentul imobiliar local Malvina Monroe.

Fiecare costum și perucă pe care am ajuns să le port a fost mai frumoasă decât cealaltă„, spune ea pentru PEOPLE. „Și am avut parte de detalii incredibile, cum ar fi coroanele mele frumoase, care au fost concepute doar pentru Malvina și unghiile întunecate, ca niște gheare. De asemenea, să țipi la oameni și să le dai ordine este atât de amuzant pentru că este atât de exagerat încât este amuzant.”

Maya Rudolph crede că familia ei „va adora” rolul ei din „Disenchanted”

Maya Rudolph este deosebit de entuziasmată ca cei patru copii ai ei (Minnie, în vârstă de 9 ani, Jack, în vârstă de 11 ani, Lucille, în vârstă de 12 ani, și Pearl, în vârstă de 17 ani) pe care îi împarte cu partenerul său, regizorul Paul Thomas Anderson, să vadă filmul. „Copiii mei sunt cei mai mari fani Disney”, spune ea. „Și eu sunt, de asemenea. Cred că o să le placă la nebunie”.

92nd Academy Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Maya Rudolph a fost cucerită în mod special de colega ei Amy Adams, care își reia rolul lui Giselle. „Mi-a plăcut atât de mult primul film și am fost cu adevărat uimită când am întâlnit-o pe Giselle”, spune ea. „În momentul în care am văzut-o pe Amy în costum, am simțit cu adevărat că este reală. Are o sclipire în ochi și sunetul vocii ei este muzical.”

Acum, odată cu apropierea sărbătorilor, actrița spune că așteaptă cu nerăbdare în special „hainele confortabile”. A fost atât de cald peste tot și simt că sunt cu adevărat pregătită pentru „sweata weatha”. „

În acest sezon al Zilei Recunoștinței, Rudolph este foarte recunoscătoare pentru „familia mea„, adaugă ea. „Și pentru noul album al lui Beyoncé”.

Filmul „Disenchanted” are premiera pe 18 noiembrie pe Disney Plus.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton