Homepage  / Articole

McConaughey, un avocat uns cu toate alfiile

McConaughey, un avocat uns cu toate alfiile

de Redactia Tvmania

Celebru pentru rolurile sale din diferite comedii precum “Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani” (2006), “Fantomele fostelor iubite” (2009) şi “Aurul nebunilor” (2008), Matthew McConaughey revine pe marile ecrane într-un thriller plin de acţiune.

Pelicula “Avocatul din limuzină” (“The Lincoln Lawyer”) are la bază romanul omonim al scriitorului Michael Connelly şi urmăreşte povestea lui Mickey Haller (McConaughey), un avocat versat din Los Angeles, care foloseşte bancheta din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. El a avut mereu o listă variată de clienţi (de la violatori, la traficanţi de droguri), însă adevărata provocare vine când trebuie să îl apere pe Louis Roulet (Ryan Phillippe). Acesta este un playboy foarte bogat din Beverly Hills, care este acuzat de tentativă de omor asupra unei femei. Doar că, pe măsură ce adună probe pentru a-l apăra, Haller descoperă că Roulet are un trecut foarte întunecat. În cele din urmă, avocatul Mickey Haller decide să facă lumină în acest caz cu preţul vieţii lui.

Îşi dorea să se facă avocat

Dorinţa lui Matthew de a interpreta un nou rol de avocat nu a fost o surpriză pentru nimeni, actorul recunoscându-şi atracţia pentru această meserie: “Mi-am dorit să fac Dreptul de când eram copil. Până în primul an de liceu am fost sigur că voi urma cursurile Universităţii de Drept din Texas. Un pic mai târziu, am înţeles că asta ar însemna încă cel puţin cinci ani de şcoală, iar eu îmi doream totuşi să profit la maxim de viaţă şi să acumulez cât mai multă experienţă”. Cât priveşte personajul său, Mickey Haller, McConaughey a declarat: Unul dintre cele mai interesante lucruri la Mick este că mereu se află cu un pas sau doi înaintea tuturor. Şi dacă uneori nu are răspunsul la el, se poartă de parcă l-ar şti. Nu ştie care sunt următoarele sale mişcări şi totuşi se aruncă înainte.”

De altfel, autorul Michael Connelly a fost plăcut impresionat de pelicula regizată de Brad Furman (“Răzbunare fără limite”) şi spune că scenariul este fidel poveştii sale. “Celor care le-a plăcut cartea, vor adora şi filmul. Interpretarea actorilor este superbă”, a declarat el.

În prezent, McConaughey locuieşte împreună cu iubita sa, super-modelul brazilian Camila Alves, în Malibu. Cei doi au împreună doi copii un băiat, Levi, de doi ani şi jumătate, şi o fată, Vida, de un an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton