Homepage  / Vedete / Vedete străine

McDreamy și McSteamy din „Anatomia lui Grey”, distanțați social, dar din nou împreună!

McDreamy și McSteamy din „Anatomia lui Grey”, distanțați social, dar din nou împreună!

de Redactia Tvmania

Actorii Patrick Dempsey și Eric Dane, foști colegi în serialul „Anatomia lui Grey”, unde i-au interpretat pe doctorii Derek Shepherd aka McDreamy și Mark Sloan aka McSteamy, le-au arătat oamenilor cum să petreacă timpul împreună, dar respectând regulile de distanțare socială pe timp de pandemie.

Un vesel Eric Dane a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu Patrick Dempsey cu brațele larg deschise, la câțiva pași în spatele lui, iar reacțiile fanilor l-ar face invidios și pe Ryan Reynolds, un maestru al glumelor pe rețelele sociale.

Această fotografie care să le arate fanilor cum să practice distanțarea socială vine nu mult după ce Patrick Dempsey (împreună cu Sandra Oh, Cristina în „Anatomia lui Grey”, dar și alți actori care joacă în drame medicale) au făcut un tribut video pentru medicii din prima linie de luptă cu pandemia.

Serialul „Anatomia lui Grey” (din care cei doi actori nu mai fac parte, ambele personaje fiind moarte) a încheiat sezonul mai repede ca de obicei, din cauza pandemiei, urmând ca filmările să fie reluate atunci când se vor putea desfășura în condiții de siguranță. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton