Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eric Dane, McSteamy din „Anatomia lui Grey”, vrea să scape de dependența de pastile

Eric Dane, McSteamy din „Anatomia lui Grey”, vrea să scape de dependența de pastile

de Redactia Tvmania

Actorul care îl interpretează pe doctorul Mark „McSteamy” Sloan în „Anatomia lui Grey” trece printr-o perioadă grea a vieții lui. Din fericire, a fost în stare să realizeze că are probleme și a apelat la ajutor specializat.

Tocmai pentru că se pregătește să devină tată pentru a doua oară – Rebecca Gayheart, soția lui, i-a dat vestea bună de curând- și îl așteaptă un nou sezon din serial, Eric Dane s-a internat de bună voie într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles.

Dane a ales clinica The Hills Treatment Center ca o măsură preventivă, un mod în plus de a se asigura că poate renunța la băutură și la nevoia de a lua pastile, au aflat jurnaliștii de la National Enquirer.

Actorul în vârstă de 38 de ani a fost internat la începutul verii, după ce s-a lovit în timp ce făcea sport. Atunci, medicul i-a prescris niște medicamente puternice, de la care au început problemele.

„Eric a decis că are nevoie de ajutor”, a explicat un membru al familiei. „El a mai avut probleme cu alcoolul și cu medicamentele în trecut. Deși i-au fost prescrise, ele sunt totuși ca niște droguri foarte puternice și pot da o dependență extremă”, a continuat sursa, citată de revista americană.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat însă, de curând, că Eric Dane a fost internat, dar „se întoarce la muncă, la afaceri, ca de obicei”.

Mai mult, TVmania a scris deja despre zvonurile care spun că, după sezonul opt, care începe în septembrie, Eric Dane ar putea deveni chiar personajul principal în „Anatomia lui Grey”, alături de Chyler Leigh (interpreta lui Lexie Grey).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton