Homepage  / Vedete străine

Meadow, fiica regretatului Paul Walker, s-a căsătorit! Vin Diesel a condus-o la altar

Meadow, fiica regretatului Paul Walker, s-a căsătorit! Vin Diesel a condus-o la altar
13

de Roxana Mirea,

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Aceasta a fost condusă spre altar de către Vin Diesel, bunul prieten și colegul lui Paul Walker. Meadow, în vârstă de 22 de ani, a publicat pe Instagram câteva imagini de la fericitul eveniment.

Meadow, fiica lui Paul Walker, s-a căsătorit

Meadow Walker, fiica regretatului Paul Walker, s-a căsătorit, la începutul acestei luni, cu actorul Louis Thornton-Allan, scrie presa străină. Totuși, aceasta a publicat de-abia acum primele imagini de la nuntă.

Într-una dintre imagini, îl putem vedea pe Vin Diesel, care era bun prieten cu Paul Walker, după ce au jucat împreună în seria de filme „Fast and Furios”. În plus, actorul este și nașul lui Meadow. Cert este că Vin Diesel a onorat memoria bunului său prieten și a condus-o spre altar pe Meadow, acolo unde a așteptat-o alesul sufletului ei, Louis Thornton-Allan.

Meadow Walker a strălucit în ziua nunții ei, optând pentru o rochie de mireasă simplă.

Meadow Walker a anunțat vineri, 22 octombrie, că ea și Louis Thornton-Allan s-au căsătorit. „Ne-am căsătorit”, a scris pe Instagram, alături de un clip de la nuntă.

„Da, așa este”, a răspuns Louis.

Din imaginile publicate în mediul online, nunta fiicei lui Paul Walker a fost un eveniment restrâns, la care au participat doar persoanele apropiate.

Toată această situație pandemică nu a fost un impediment pentru ca mireasa să nu poată avea parte de o nuntă superbă. „Nu ne-am fi putut imagina că poate fi mai perfect și intim”, a declarat ea.

Mai multe imagini de la nunta fiicei regretatului Paul Walker găsiți în Galeria Foto.

244653963_2122994751186597_4293916492041188634_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Meadow Walker și soțul ei s-au logodit în vară

Meadow, fiica lui Paul Walker, și-a anunțat logodna în luna august, chiar dacă este destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. La vremea respectivă, Meadow le-a arătat urmăritorilor ei cum arată inelul de logodnă, chiar dacă pe Louis Thornton-Allan l-a prezentat ca fiind cel mai bun prieten al ei.

Meadow Walker și soțul ei sunt împreună dina vara acestui an, din luna iunie, mai exact. După ce a vorbit cu Vin Diesel, dar și cu alți prieteni de-ai tatălui ei despre Louis Thornton-Allan, Meadow Walker s-a decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu alesul inimii ei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton