Homepage  / Filme la TV azi

Meciuri la TV. Programul meciurilor din Liga 1, etapa #10

Meciuri la TV. Programul meciurilor din Liga 1, etapa #10

de Tavi Cojocaru,

Etapa a zecea din Liga 1 la fotbal pare una liniștită, cu unele meciuri cu favorite certe. Dar sunt şi două dueluri încinse, la Arad şi la Craiova.

[toc]

Meciurile vor fi televizate în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

Meciuri la TV. Programul meciurilor din Liga 1, vineri, 24 septembrie. Giuleştenii nu vor să greşească iar


Runda va fi deschisă de duelul dintre giuleşteni şi „vecinii” de la FC Voluntari. Echipa antrenată de Mihai Iosif a pornit puternic campionatul, dar, în ultimele 3 etape a mai acumulat 1 singur punct. Două înfrângeri consecutive acasă (1-2 cu CS Universitatea Craiova şi 1-2 cu Gaz Metan) au „scurtcircuitat” liniştea din Giuleşti.

FC Voluntari, o formaţie obişnuită să înceapă prost campionatele şi să se salveze la limită, este acum una dintre revelaţiile actualului sezon, cu 15 puncte din 9 etape, foarte aproape de play-off.

Meciul de vineri, 24 septembrie, din Liga 1 la fotbal

  • 20:00 Rapid – FC Voluntari, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

Meciuri la TV, sâmbătă, 25 septembrie. FCSB, mare favorită

Sâmbăta fotbalistică din Liga 1 începe cu un meci între vecini de judeţ. FC Argeş primeşte vizita celor de la Chindia Târgovişte. Este un joc între două formaţii care nu se tem de retrogradare, dar care s-ar putea gândi la un loc de play-off.

Al doilea meci al zilei este FCSB – Academica Clinceni. „Roş-albaştrii” nu i-au învins niciodată pe teren propriu pe ilfoveni în cele 3 partide disputate până acum cu FCSB gazdă!

Acum, însă, FCSB este mare favorită, fiindcă vine după două victorii consecutive (6-0 cu Dinamo, acasă, şi 1-0 cu FC U Craiova, în deplasare). Ilfovenii sunt ultimii în ierarhia primei divizii, cu doar 2 puncte din primele 9 etape.

Meciurile de sâmbătă, 25 septembrie, din Liga 1 la fotbal

  • 17:00 FC Argeş – Chindia, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • 21:00 FCSB – Academica Clinceni, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

Meciuri la TV. Programul meciurilor din Liga 1, duminică, 26 septembrie. Joc complicat pentru campioană

Farul lui Gică Hagi nu se gândeşte la ratarea play-off-ului, iar punctele din partida cu nou-promovata CS Mioveni sunt vitale pentru acest obiectiv.

Al doilea meci de duminică le pune faţă în faţă pe revelaţia FC Botoşani (locul 2) şi pe nou-promovata FCU Craiova. Oltenii n-au mai învins de cinci etape şi scaunul antrenorului Adrian Mutu începe să se clatine. Un succes le-ar reface moralul celor de la FCU chiar înaintea derby-ului local cu CS Universitatatea.

Duminică seară este programat şi cel mai tare duel al etapei: UTA – CFR Cluj. La Arad n-au învins nici Rapid (deşi a condus cu 2-0), nici FCSB, nici CS Universitatea Craiova. Echipa lui Laszlo Balint este una dintre grupările „contondente” din prima divizie. Meci complicat pentru CFR Cluj.

  • 15:30 Farul – CS Mioveni, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • 18: 00 FC Botoşani – FCU Craiova, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • 21:00 UTA Arad – CFR Cluj

Programul meciurilor din Liga 1, luni, 27 septembrie. Ce meci la Craiova!

Prima partidă a zilei le pune faţă în faţă pe două formaţii din zona inferioară a clasamentului: Gaz Metan – Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ultima partidă a acestei etape se anunţă foarte intensă: CS Universitatea Craiova – Dinamo.

Oltenii sunt pe un neverosimil loc 9, departe de pretenţiile clubului. Obiectivul anunţat înainte de startul sezonului era titlul!

Dinamo şi-a completat recent lotul cu câţiva jucători cu experienţă (după ce a scăpat de interdicţia la transferuri). Dar incertitudinea s-a mutat la nivelul băncii tehnice, după plecarea italianului Dario Bonetti.

Dinamo vine după o serie de şase înfrângeri consecutive ân Liga 1 şi are moralul afectat.

  • 18:00, Gaz Metan Mediaş – Sepsi Sfântu Gheorghe, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • 21:00, CS Universitatea Craiova – Dinamo, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton