Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Medana și Roby de la Insula Iubirii, părinți pentru a doua oară. Cum arată acum cei doi, după ce s-au căsătorit

Medana și Roby de la Insula Iubirii, părinți pentru a doua oară. Cum arată acum cei doi, după ce s-au căsătorit
13

de Redactia Tvmania

Medana de la Insula Iubirii și Robert Kirschner sau Roby, așa cum i s-a spus în emisiune, au fost unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți din istoria show-ului matrimonial. S-au înscris la castingul organizat de Antena 1. Au vrut să vadă dacă iubirea lor mai era destul de puternică încât să reziste unui astfel de test periculos, care a distrus multe relații de-a lungul timpului.

În cazul celor doi, nu erau vorba despre infidelități sau alte probleme grave. Mai degrabă, relația lor care dura deja de un deceniu, ajunsese într-un punct de răscruce. Medana de la Insula Iubirii se întreba la acea vreme dacă ar fi mai fericită fără bărbatul alături de care era de atât de mult timp. Deși au avut chimie cu ispitele din concurs, cei doi nu au călcat până la capăt pe bec.

Cum arată acum Medana și Roby de la Insula Iubirii

La bonfire-ul final, Roby s-a pus în genunchi și a cerut-o de soție pe iubita lui, în fața lui Radu Vâlcan. Vizibil tulburată de acest gest, tânăra i-a spus că nu dorește să accepte propunerea lui și vrea ca ei să revină în țară doar ca prieteni.

Însă, odată ajunși la hotel, lucrurile s-au reglat între cei doi îndrăgostiți. Acela a fost și locul în care l-au conceput pe primul lor fiu, Erick. Se pare că Medana de la Insula Iubirii va deveni tot mămică de băiețel și de data aceasta.

„Băiețelule, ești cu adevărat special, știai asta?”, a scris Medana de la Insula Iubirii pe Facebook, în luna ianuarie a acestui an.

medana-de-la-insula-iubirii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Declarații romantice, la trei ani de la nuntă

În vara anului 2019, mai precis pe 15 iunie, Medana și Roby de la Insula Iubirii organizau o nuntă ca-n povești, așa cum se vede în pozele postate de fosta concurentă. Trei ani mai târziu, în 2022, Medana îi făcea o declarație de dragoste impresionantă soțului ei.

„16 ani de relație și fiecare nouă zi alături de tine este mai frumoasă decât cea care a trecut. 16 ani de iubire, pasiune, nebunie, suișuri și coborâșuri și încă simt că mă îndrăgostesc tot mai mult de tine, în fiecare zi! Te iubesc, dragul meu soț, și îți mulțumesc din adâncul sufletului meu pentru toate momentele frumoase. O să îmbătrânim împreună, știu asta, dar sper că sufletele noastre vor fi mereu tinere, mereu fericite. La mulți ani nouă”, scria Medana de la Insula Iubirii, pe Facebook.

Sursă foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton