Homepage  / Filme Online

Meg 2: The Trench, primul trailer oficial. Când are premiera filmul cu Jason Statham

Meg 2: The Trench, primul trailer oficial. Când are premiera filmul cu Jason Statham

de Roxana Mirea,

A fost lansat trailerul oficial pentru „Meg 2: The Trench”, continuarea filmului „Meg”, din 2018. Jason Statham reia rolul lui Jonas Taylor pentru a lua parte la o nouă misiune periculoasă. Iată cine mai face parte din distribuție și când va avea filmul premiera.

A fost lansat trailerul oficial pentru „Meg 2: The Trench”

A fost lansat trailerul oficial pentru „Meg 2: The Trench” pe 8 mai 2023. Trailerul durează aproape trei minute și prezintă rechini ucigași și explorări subacvatice. Bestia s-a întors pentru a doua oară, iar noi abia așteptăm să vedem ce pregătește „Meg 2: The Trench”.

Continuarea filmului din 2018 cu creaturi marine uriașe „The Meg”, „Meg 2: The Trench” îl prezintă pe Jason Statham în rolul scafandrului de salvare Jonas Taylor, care se pare că nu a renunțat la tot ce este acvatic după experiența anterioară. În schimb, el se găsește din nou luptând pentru propria viață împotriva unor creaturi marine de dimensiuni improbabile, care par capabile să ronțăie orice obstacol pe care oamenii îl aruncă în fața lor fără să stea pe gânduri.

Alături de Statham, filmul îi mai are în distribuție pe nou-veniții Meg Wu Jing, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels și Cliff Curtis. Printre ceilalți membri ai distribuției care se întorc se numără Sophia Cai în rolul lui Meiying Zhang, Page Kennedy în rolul lui DJ și rechinii CGI care reprezintă problema tuturor.

Jason Statham și Wu Jing, o emblemă a acțiunii globale, conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare de explorare în cele mai necunoscute adâncimi ale oceanului. Călătoria lor se transformă în haos atunci când o operațiune minieră răuvoitoare le amenință misiunea și îi obligă să ducă o luptă pentru supraviețuire cu o miză mare. Confruntați cu colosali Megs și cu jefuitori de mediu necruțători, eroii noștri trebuie să-i depășească, să fie mai isteți și să înoate mai bine decât prădătorii lor nemiloși într-o cursă contra cronometru.

Filmul „Meg 2: The Trench” va fi distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures și urmează să se lanseze în cinematografele din America de Nord pe 4 august 2023 și la nivel internațional începând cu 02 august 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton