Homepage  / Vedete străine

Meg Ryan, apariție de senzație pe covorul roșu. Cum arată la 59 de ani

Meg Ryan, apariție de senzație pe covorul roșu. Cum arată la 59 de ani
7

de Roxana Mirea,

Meg Ryan, pe covorul roșu. Meg Ryan, considerată în anii ’90 regina comediilor romantice, are 59 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Actrița din „When Harry Met Sally” a avut o apariție de senzație pe covorul roșu și cu siguranță a atras toate privirile. Celebra actriță a fost prezentă la gala de deschidere a Academy Museum of Motion Pictures.

Meg Ryan, apariție de senzație pe covorul roșu

Meg Ryan este o actriță celebră, care în anii ’90 regina era considerată comediilor romantice. Mulți dintre noi ne amintim, cu siguranță, celebrele filme în care a jucat, cum ar fi „Sleepless în Seattle”, „You’ve Got Mail” sau „When Harry Met Sally”. În plus, frumusețea ei nu a trecut niciodată neobservată, atrăgând privirile celor din jur.

Cert este că aceasta știe cum să atragă atenția și la 59 de ani. Celebra actriță a avut o apariție de senzație pe covorul roșu. Recent, ea a fost prezentă la gala de deschidere a Academy Museum of Motion Pictures din Los Angeles. Meg a fost o adevărată apariție pe covorul roșu, mai ales că, timp de mai mulți ani, a preferat să stea departe de ochii curioși ai fanilor.

Meg Ryan

Cum arată Meg Ryan la 59 de ani

Meg Ryan a ales să îmbrace pe covorul roșu o ținută spectaculoasă. Actrița a purtat rochie cu imprimeu floral, mulată care i-a pus în evidență corpul frumos sculptat. Meg Ryan și-a accesorizat ținuta cu sandale cu tocuri înalte și brățări subțiri.

În ultimul timp, actrița a preferat să stea departe de ochii curioși ai fanilor ei. În orice caz, aceasta a fost criticată, începând cu anul 2013, pentru că ar fi trecut de prea multe ori pragul cabinetului medicului estetician.

243379641_392138479037657_2552848936327637832_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nu îmi pasă ce zice lumea. Sunt mulți hateri în ziua de azi, e atât de ușor să judeci”, a declarat actrița acum ceva timp într-un interviu.

Meg Ryan este cunoscută pentru numeroasele filme în care a jucat printre care se numără: „City of Angels”, „You’ve Got Mail”, „Courage Under Fire”, „Sleepless in Seattle” și „When Harry Met Sally”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton