Homepage  / Vedete / Vedete străine

Megan Fox a depus actele de divorț, la aproape un an de la despărțirea de Brian Austin Green

Megan Fox a depus actele de divorț, la aproape un an de la despărțirea de Brian Austin Green

de Redactia Tvmania

Megan Fox a depus în sfârșit actele de divorț, la aproape un an de la despărțirea de Brian Austin Green. 

Actrița în vârstă de 34 de ani a depus actele de divorț, conform documentelor instanței obținute de The Blast. 

Megan Fox a depus actele de divorț la trei zile după ce și-a făcut apariția pe covorul roșu la American Music Awards 2020 alături de actualul iubit, Machine Gun Kelly. Megan Fox și Brian Austin Green au pus capăt unei căsnicii de 10 ani și au împreună trei băieți: Noah, Bodhi și Journey.

Brian Austin Green a anunțat în mai 2020 că el și Megan Fox au luat decizia de a se separa încă de la sfârșitul anului 2019, fără să comenteze atunci.

„Am vrut ca oamenii să afle totul de la mine și atât. Nu ne-am făcut nimic unul altuia (…) Întotdeauna a fost onestă cu mine. Întotdeauna am fost onest cu ea. Am avut o relație incredibilă și o voi iubi întotdeauna. Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu că familia pe care am construit-o împreună este un lucru foarte special”, a spus actorul într-un episod din podcast-ul său, With Brian Austin Green.

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton