Homepage  / Vedete străine

Megan Fox a pozat goală alături de iubitul ei, Machine Gun Kelly

Megan Fox a pozat goală alături de iubitul ei, Machine Gun Kelly

de Roxana Mirea,

Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, a pozat goală alături de iubitul ei, Machine Gun Kelly, în vârstă de 31 de ani. Pictorialul a fost realizat de publicaţia „GQ”. De asemenea, celebra actriță a vorbit și despre nesiguranțele ei în ceea ce privește aspectul fizic și spune că suferă de tuburare dismorfică corporală.

Megan Fox a pozat goală alături de iubitul ei, Machine Gun Kelly

Meghan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly, au fost protagoniștii unui pictorial incendiar. Instantaneele alb-negru publicate de ediţia britanică a revistei „GQ” nu sunt doar artistice, dar și foarte hot și scot în evidență și latura wild a lui Megan Fox.

Pe de altă parte, chiar dacă este într-o formă de zile mari și are un corp de invidiat, actrița spune că suferă de tuburare dismorfică corporală. Această tulburare este caracterizată de obsesia pentru un defect fizic imaginar sau preocuparea excesivă în legătură cu un defect fizic minor.

Aceasta a recunoscut că se luptă cu imaginea corpului ei, în ciuda faptului că este cunoscută în lume ca un sex symbol.

„Da, am dismorfie corporală. Am foarte multe insecurități adânc înrădăcinate”, a spus Megan Fox în interviul pe care l-a acordat împreună cu Machine Gun Kelly pentru British GQ Style.

„Ne putem uita la cineva și că spunem „persoana asta este atât de frumoasă. Viața ei trebuie să fie atât de ușoară”. Cel mai probabil, acele persoane nu gândesc așa despre ele însele”, a explicat Megan Fox.

Megan Fox, mai fericită ca niciodată alături de Machine Gun Kelly

Megan Fox a fost căsătorită cu Brian Austin Green, împreună cu care are 3 copii. Acum actrița și-a găsit liniștiea în brațele iubitului ei. Cei doi și-au făcut și tatuaje potrivite. Cerneala de pe corpul lor spune așa „cel mai întunecat basm”, despre care actrița spune că „face aluzie la unul dintre primele mesaje pe care ni le-am trimis unul altuia.”

Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare ale producţiei „Midnight in Switchgrass”, după despărțirea lui Megan de Brian.

„Asta este ce căuta inima mea. Sunt o persoană neobișnuită. Și am îngropat multe din asta pentru că nu avea un loc unde să trăiască. Mă recunosc atât de mult pe mine în el și viceversa și asta a închis o parte din mine pe care o îndepărtasem”, a mai declarat ea.

„Întotdeauna am simțit că lipsește acel lucru, la care renunțasem, pe care îl cauți mereu. Dar apoi întâlnești persoana care completează asta pentru tine și îți spui: „Oh, asta căuta inima mea.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton