Homepage  / Vedete / Vedete străine

Megan Fox a vorbit pentru prima oară despre schimbările din viața ei

Megan Fox a vorbit pentru prima oară despre schimbările din viața ei

de Redactia Tvmania

Viața lui Megan Fox a fost în perioada carantinei un roller-coaster care încă nu a ajuns la destinație. Într-o convorbire la telefon cu cei de la ET, Megan Fox a povestit cum a ajuns să filmeze tocmai în Africa, Bulgaria și în Puerto Rico după luni grele de izolare acasă, în Los Angeles, care au fost un chin de neimaginat  după cum chiar ea mărturisește.

„Sunt foarte curioasă ce o să se întâmple când se mai încing puțin lucrurile”, mărturisește Megan. „Odată ce începem pe bune, vor fi toți obsedați de protocol și tot? Sunt convinsă că vor fi – astea sunt regulile. Dar e ciudat. Adică, sunt actriță. Face parte din jobul meu să filmez scene cu alt actor pe care să îl ating sau cu care să mă sărut în timpul pandemiei de COVID-19.”

Artista în vârstă de 34 de ani a avut cu adevărat o perioadă tensionată în ultimele luni – despărțirea după 10 ani de soțul ei, Brian Austin Green, debutul pe Instagram, dar începutul unei relații cu rapperul Machine Gun Kelly:

„Viața mea s-a schimbat atât de mult în carantină. E o nebunie”, a declarat Megan Fox. „Nu sunt o persoană căreia să-i fie ușor să trăiască sub o serie de restricții, deci a fost o provocare. M-a învățat să am răbdare, sincer, și a trebuit să mă supun. Nu pot lupta cu asta. A trebuit să mă supun și să am încredere că universul mă ghidează.”

 În prezent Megan Fox joacă în noul film „Rogue”, care ar trebui să fie lansat la începutul lunii septembrie. Pentru prima dată, actrița a acceptat să între în rolul unei femei din armată – ceva ce refuzase de multe ori înainte.

„Mă gândeam că n-aș reuși niciodată să fiu credibilă. Știam că n-o pot face. N-aș putea reda limbajul corpului cum trebuie. N-aș avea vocea care trebuie”, spune ea. „N-aveam încrederea necesară. Însă acum, după ce a trecut prin tot ce a trecut, provocarea a fost mult mai atractivă”.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton