Homepage  / Vedete / Vedete străine

Megan Fox, apariție surprinzătoare la două zile după confirmarea despărțirii de Brian Austin Green

Megan Fox, apariție surprinzătoare la două zile după confirmarea despărțirii de Brian Austin Green

de Redactia Tvmania

Megan Fox s-a despărțit recent de Brian Austin Green, lucru confirmat de actor în urmă cu doar două zile. După o relație de 16 ani (din care 10 de mariaj) și trei copii, cei doi s-au separat.

Brian Austin Green a confirmat despărțirea într-un podcast, spunând:

 „Nu ne-am făcut nimic unul altuia (…) Întotdeauna a fost onestă cu mine. Întotdeauna am fost onest cu ea. Am avut o relație incredibilă și o voi iubi întotdeauna. Și știu că și ea mă va iubi mereu și știu că familia pe care am construit-o împreună este un lucru foarte special.”

Cei doi „intenționează să „organizeze în continuare vacanțe în familie și să fie uniți pentru copii. Chiar nu vreau ca Megan și eu să fim în contradicție … ea a fost cea mai bună prietenă a mea timp de 15 ani și nu vreau să o pierd.”’, a mai spus el.

Brian Austin Green a vorbit în podcastul său recent și despre zvonurile privind o eventuală relație între Megan Fox și Machine Gun Kelly, muzicianul alături de care Fox a fost surprinsă în fotografii de paparazzi. Actorul spunea despre cei doi că sunt doar prieteni buni. 

„Am încredere în discernământul ei, nu vreau ca oamenii să creadă că ea sau el sunt niște oameni răi sau că eu am fost o victimă în vreun fel, pentru că nu este cazul. Acest lucru (zvonurile, n.red.) nu este nou pentru noi.”

Însă acum Megan Fox apare în cel mai recent videoclip al lui Machine Gun Kelly, pentru piesa „Bloody Valentine”. Videoclipul a fost lansat miercuri, iar Megan apare în ipostaze tandre alături de artistul cu care se zvonește că ar avea o relație. Așadar suspiciunile privind relația celor doi nu au fost încă clarificate. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton