Homepage  / Vedete / Vedete străine

Megan Fox l-a atacat public pe fostul său soț, Brian Austin Green

Megan Fox l-a atacat public pe fostul său soț, Brian Austin Green

de Redactia Tvmania

S-au despărțit de jumătate de an, însă lucrurile nu par a fi bune între Megan Fox și Brian Austin Green. Deși la scurt timp după ce au decis să divorțeze, Brian declara că nu dorește să aibă discuții contradictorii cu mama copiilor ei, iată că momentul de care s-a ferit a ajuns. 

Megan Fox i-a scris cuvinte grele lui Brian Austin Green  într-un comentariu lăsat la o postare a acestuia, și îl acuză că împărtășește prea multe imagini cu copilul lor. Green postase o imagine tematică de Halloween care îl înfățișa împreună cu fiul lor în vârstă de trei ani, Journey River. „Sper că ați avut toți un Halloween bun!!”, a scris acesta.

Imaginea a stârnit reacții pozitive din partea fanilor, dar fosta parteneră Megan Fox îl atacă pe Brian Austin Green pentru alegerea de a-l include și pe fiul lor în postare. 

„De ce trebuie să fie și Journey în imagine? Nu e greu să îl tai din fotografie. Sau să alegi poze în care nu sunt copiii. Și eu am petrecut un Halloween minunat cu ei ieri, și observă cum sunt absenți de pe conturile mele de social media. Știu că îți iubești copiii. Dar nu înțeleg de ce nu te poți abține să îi folosești ca să postezi pe Instagram”, i-a reproșat actrița.

Atacul acesteia a continuat. 

„Ești atât de intoxicat să hrănești comentariile predominante că sunt o mamă absentă, și că tu ești etern tatăl anului. Îi ai jumătate din timp. Felicitări, ești o persoană cu adevărat remarcabilă! De ce ai nevoie de internet să îți spună un lucru care ar trebui să-ți fie evident din felul în care te iubesc copiii tăi?”. 

Green și-a șters postarea după acest comentariu, și a înlocuit-o cu aceeași imagine, din care, însă, fusese tăiată partea care îl înfățișa pe copil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton